Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019

Δήμαρχος Σύμης: Το λιμενικό κάνει τον ταξιτζή στους μετανάστεςΤις πολύ δύσκολες στιγμές που ζει η Σύμη με τις αθρόες αφίξεις μεταναστών περιέγραψε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο δήμαρχος του νησιού Λευτέρης Παπακαλοδούκας.«Περιφέρονται ελεύθεροι. Δεν έχει γίνει καταγραφή. 80-100 βρίσκονται στο Αστυνομικό τμήμα και οι υπόλοιποι 500 περιφέρονται, έχουν φτάσει μέχρι την είσοδο του σχολείου. Όπου θέλουν κάνουν την ανάγκη τους όπου θέλουν κοιμούνται».

Ο δήμαρχος Σύμης εμφανίστηκε και αρκετά επικριτικός για τη στάση του Λιμενικού λέγοντας αρχικά «σαν τουρίστες ήρθαν σαν τουρίστες πιστεύω να φύγουν». «Έρχονται με φουσκωτές βάρκες ανενόχλητοι. Το Λιμενικό κάνει τον ταξιτζή. Αν βγουν σε κάποια παραλία μη προσβάσιμη τότε τους παίρνει από εκεί και τους φέρνει σην πόλ» είπε ακόμα ο κ. Παπακαλοδούκας.


Σύμφωνα με τον ίδιο η κατάσταση στα νησιά έχει γίνει «ο θάνατος σου η ζωή μου» με τις μεταφορές μεταναστών από το ένα στο άλλο. «Δεν είναι λύση να φορτώνουμε τα άλλα νησιά, πρέπει να πάνε αλλού, η ροή δεν θα σταματήσει».
Όπως είπε μόνο στη Σύμη τους τελευταίους 4 μήνες «έχουν περάσει 1.700-1.800».
«Δεν μπορεί να μείνουν σε ένα νησί 5 μίλια από την Τουρκία, χωρίς αστυνομία, χωρίς πυροσβεστική, χωρίς ΜΑΤ αν βάλουν μια φωτιά, χωρίς. Έχουν αρχίσει να ανοίγουν σπίτια. Πού ζούμε; Η Σύμη νιώθει μόνη της και απροστατεύτη» κατέληξε ο Λευτέρης Παπακαλοδούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου