Σάββατο 11 Μαΐου 2024

EUROVISION, Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ



Είμαστε έτοιμοι; Πανέτοιμοι είμαστε! Να υποδεχθούμε τη μαλακία της χρονιάς. Το λεγόμενο διαγωνισμό της λεγόμενης μουσικής, πιο σωστά του λεγόμενου τραγουδιού, που το απoκαλούν Εurovision.

Aπόψε, λοιπόν, γίνεται για 68η φορά το έργο και είναι αλήθεια ότι έχει επιβληθεί επικοινωνιακά. Σε τέτοιο βαθμό, άλλωστε, που δεν τολμάει σχεδόν κανείς να το καταδικάσει δημόσια. Να ισχυριστεί, δηλαδή, ότι πρόκειται για μια ένα τίποτα.

Ένα χρωματιστό τίποτα. Μια μαλακία σκέτη.

Τελικός σήμερα βράδυ από τις δέκα, με τη συμμετοχή 26 ''τραγουδιών'', όπου ο ''ερμηνευτής'' και από κοντά χορευτές, φωτιστικά κι άλλα κόλπα θα παρουσιάσουν το show, με σκοπό να εκβιάσουν εντυπώσεις και τηλέφωνα των ψηφοφόρων ανά την Ευρώπη. Αυτή είναι η αληθινή ''επιτυχία'' της μαϊμουδιάς Γιουροβιζιον, ότι κατάφερε να κερδίσει την περιέργεια και την προσοχή του κοσμάκη.

Έτοιμοι, πανέτοιμοι είναι χιλιάδες μαλάκες να ψηφίσουν το καλύτερο ''τραγούδι'', διότι ο μαλάκας είναι γεννημένος στη ψευδαίσθηση πως συμμετέχει, πως αποφασίζει, πως συναποφασίζει για τούτο και το άλλο. Έστω κι αν το τούτο και το άλλο είναι ένα άδειο πράμα, μια μαλακία και μισή.




apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου