Σάββατο 11 Μαΐου 2024

ITVGate: Τεράστια ποσά πλήρωνε η AstraZeneca στους γιατρούς στη Μ.Βρετανία για την προώθηση εμβολίων της – Απαιτούμε να ανοίξουν όλοι λογαριασμοί γιατρών και στην Ελλάδα!


Η υπόθεση που στα κοινωνικά δίκτυα ονομάστηκε ITVGate από τους χρήστες, αφορά την αποκάλυψη που έγινε απο τα μέλη της Ένωσης της Βρετανικής Φαρμακευτικής Βιομηχανίας που υποχρεούνται να αποκαλύπτουν χρήματα που έχουν καταβληθεί σε επαγγελματίες υγείας κάτι που δεν συμβαίνει στην Ελλάδα της μίζας και της διαπλοκής.

Τα στοιχεία για το έτος 2022 έδειξαν ότι η AstraZeneca πλήρωσε γιατρούς με τεράστια ποσά για «συμβεβλημένες υπηρεσίες» όπως αναγράφηκε η αιτία. Οι οποίοι στη συνέχεια προώθησαν τα εμβόλια της ή υποβάθμισαν τις όποιες παρενέργειες έβγαιναν στη δημοσιότητα.

Ο Δρ Ντέιβιντ Κάρτλαντ έγραψε στο Twitter :

Το #ITVGate αποκάλυψε μια τεράστια πυραμίδα πληρωμών από την AstraZeneca και την Pfizer σε γιατρούς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι γιατροί αυτοί, είναι που σας είπαν ότι τα εμβόλια ήταν ασφαλή και αποτελεσματικά και ήμασταν όλοι συνένοχοι σε αυτό. Α, και μην ξεχάσετε να χειροκροτάτε, κάθε Πέμπτη, ενώ αυτοί χορεύουν στα TikToks μας. Α, και εκείνος ο μάγκας ο Ντέιβ Κάρτλαντ που συνεχώς μιλάει – θα τον καταστρέψουμε για να μην ξαναμιλήσει ποτέ κανένας γιατρός.

«Υπάρχουν 200 σελίδες παραληπτών απο εταιρίες φαρμακευτικών – και λάβετε υπόψη ότι δεν είναι υποχρεωτικό να δηλώσετε αυτές τις πληρωμές στο Ηνωμένο Βασίλειο, επομένως αυτό θα μπορούσε να είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου»!


Χρήση της βάσης δεδομένων στη Μεγάλη Βρετανία

Η βάση δεδομένων Disclosure UK στοχεύει στη διασφάλιση της διαφάνειας στη σχέση μεταξύ της φαρμακευτικής βιομηχανίας και των επαγγελματιών υγείας (“HCPs”), άλλων σχετικών υπευθύνων λήψης αποφάσεων (“ORDMs”) και των οργανισμών υγειονομικής περίθαλψης (“HCOs”).

Ως μέρος των ευρύτερων προσπαθειών για την αύξηση της διαφάνειας, όλες οι φαρμακευτικές εταιρείες που συμμορφώνονται με τον Κώδικα Πρακτικής του Συνδέσμου της Βρετανικής Φαρμακευτικής Βιομηχανίας («ABPI») απαιτείται να αποκαλύπτουν Μεταφορές Αξίας («ToVs») σε HCP, ORDM και HCO.

(Να υπενθυμίσουμε πως στην Ελλάδα δεν συμπληρώνουμε ούτε την περίφημη κίτρινη κάρτα, που όταν την ανέφερε ο καθηγητής Δημήτρης Κούβελας, η αντίδραση ήταν… μη μιλάτε με όρους ποδοσφαίρου).

Στην Ελλάδα αυτό θα μπορούσαμε να το συγκρίνουμε με το Διαύγεια, που κι εκεί αναγράφονται τεράστια ποσά που παρέλαβαν οι γιατροί που προώθησαν τα εμβόλια, όπως οι: Τσιόδρας, Σύψας, Βασιλακόπουλος, Τζανάκης, Μαγιορκίνης και πολλοί άλλοι απο τους “πρωταγωνιστές”.

Τα οποία ωστόσο κατα καιρούς έχουμε παρουσιάσει αλλα ουδείς απο τα μεγάλα ΜΜΕ ή τα κομματόσκυλα των δικών μας κοινωνικών μέσων δικτύωσης δεν ενδιαφέρθηκε ώστε να πάρει εκτάσεις σκανδάλου.

Αυτή είναι και η βασική μας διαφορά με τους ξένους. Στη Μεγάλη Βρετανία το σκάνδαλο των ποσών που μοιράστηκαν απο τις εταιρίες δημιουργεί σάλο, στην Ελλάδα είμαστε μόνο μια μερίδα ανθρώπων αποκλεισμένοι τελείως απο δημοσιογράφους, κόμματα και… “ακολούθους” τους (για να μη τους πω αλλιώς)!

Ενδεικτικά αναφέρω άρθρα με χρηματισμούς γιατρών που παρουσιάσαμε στην Ελλάδα:

Για τον Τσιόδρα: 33.795.550.00€ πήρε ο Άρχων Οφφικιάλιος για… έρευνες κατά τη διάρκεια της πανδημίας (βίντεο)

Για τον Μαγιορκίνη: Γκ. Μαγιορκίνης: 15 εκατ.€ πήρε ο «ειδικός» της κυβέρνησης για να προπαγανδίσει τα εμβόλια! (βίντεο)

Για τον Τζανάκη: Ν.Τζανάκης: Ο «ειδικός» της κυβέρνησης πήρε πάνω απο 2 εκατ. ευρώ για να προπαγανδίσει τα εμβόλια!

Φυσικά έχουμε λίγο πολύ όλους τους τηλεγιατρούς και τηλεπιστήμονες, άρθρα τα οποία δεν έκαναν παρα λίγες σχετικά θεάσεις μεταξύ μας καθώς η μεγάλη “πολιτικοποιημένη” μάζα στη χώρα μας, είναι πλήρως εξαρτημένη και συνδεδεμένη με τα κομματικά συμφέροντα της χώρας μας.

Μα ακόμα και όταν αφορά την ζωή τους; Η απάντηση είναι ΝΑΙ!

Να τονίσουμε και σε αυτό το άρθρο, όπως γίνεται και σε όλα ως τώρα που αφορά το σκάνδαλο του AstraZeneca, πως το εμβόλιο της Pfizer έχει τις περισσοτερες καταγεγραμένες παρενέργειες αλλα και το καλύτερο “πολιτικό” και “μιντιακό” μάρκετινγκ!

Επίσης στη χώρα μας ο πρωθυπουργός όταν αποφάσισε να ξεστοκάρει το AstraZeneca στα μπράτσα των νέων, ήταν και ο μεγαλύτερος πόλεμος απο χαρακτηρισμούς που θυμάμαι ποτε στα Social Media…

Στην Ελλάδα δεν υπήρξε τόσο η ανάγκη να μοιράσει μίζες η AstraZeneca, καθώς το καλύτερο εμβόλιο ήταν το πρώτο διαθέσιμο!
Πάμε τώρα πίσω στη Μεγάλη Βρετανία:

Τα ποσά που δόθηκαν σε γιατρούς στη Μεγάλη Βρετανία απο εταιρίες φαρμακευτικών προϊόντων, όπως βλέπουμε στη κάρτα η AstraZeneca είναι πρώτη πρώτη, αυτό συνέβη για να συγκαλύψει τις κακές φήμες που ακουγόντουσαν για τα εμβόλια της.Γιατροί που τα πήραν απο την AstraZeneca

Ο κορυφαίος κερδισμένος από την AstraZeneca είναι ο καθηγητής David Wheeler, ο οποίος είναι ειδικός στον τομέα της νεφρικής ιατρικής και Επίτιμος Σύμβουλος Νεφρολόγος στο Royal Free London NHS Foundation Trust και Καθηγητής Νεφρικής Ιατρικής στο University College του Λονδίνου.

Το 2022 κέρδισε 52.000 £ από την AstraZeneca και επιπλέον 27.000 £ από άλλες φαρμακευτικές εταιρείες.

Ο δεύτερος μεγαλύτερος κερδισμένος από την AstraZeneca είναι η Δρ. Mona M. Bafadhel , Καθηγήτρια Αναπνευστικής Ιατρικής στο King’s College του Λονδίνου και Σύμβουλος Ιατρός στο Guy’s and St Thomas’ NHS Foundation Trust. Αυτή Κέρδισε 48.000 £ το 2022 από την AstraZeneca για αόριστες συμβάσεις υπηρεσιών.

Αλλά ενδιαφέρον έχει ο 10ος κορυφαίος κερδισμένος από την AstraZeneca για τους Βρετανούς, καθώς και οι παραπάνω προώθησαν τον εμβόλιο αλλα ο Ranjit Singh , ήταν ένας σύμβουλος που εκπροσωπείται από το Talent4 Media , ένα πρακτορείο που διαχειρίζεται παρουσιαστές και ειδικούς στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Αυτόν που στην Ελλάδα θα μπορούσαμε να τον συγκρίνουμε με τηλεγιατρούς όπως ο Βασιλακόπουλος. Η AstraZeneca πλήρωσε τον Singh 22.500 £ το 2022 για συμβάσεις υπηρεσιών.

Ο Singh είναι παρουσιαστής στο ITV και ακούει στο όνομα Dr. Ranj Singh ή απλά Dr. Ranj. Για περισσότερα από 10 χρόνια, ο Singh έκανε τακτικές εμφανίσεις στο This Morning του ITV προσφέροντας ιατρικές συμβουλές. Παραιτήθηκε από το σόου τον Μάιο του 2023 ισχυριζόμενος ότι η κουλτούρα της εκπομπής έγινε «τοξική».

Εδώ ο Singh καθησυχάζει το κοινό δίνωντας «ιατρικές συμβουλές» σχετικά με τους θρόμβους αίματος που προκαλούνται από τα «εμβόλια» AstraZeneca κατά του Covid.

«Δεν υπάρχει καμιά ανησυχία για θρόμβους αίματος απο τα εμβόλια» λέει, ενώ παρουσιάζει ψευδώς και κάτι που ακούστηκε στη χώρα μας και δεν αναφέρει καμμία σοβαρή έστω έρευνα: «θρόμβους προκαλέι ο ίδιος ο Covid»!


Να υπενθυμίσουμε πως η AstraZeneca έχει πλέον παραδεχθεί με δικαστικά έγγραφα ότι τα εμβόλια της για τον Covid προκαλούσαν θρόμβους αίματος και έχει αποσύρει το εμβόλιο της με την δικαιολογία της «μειωμένης ζήτησης».

Απο όταν έγινε αυτό ο Σινγκ διέγραψε το προφίλ του στο Twitter.
Η AstraZeneca στρατολόγησε και άλλους τηλεοπτικούς γιατρούς.

Τον Νοέμβριο του 2021, ο Singh, η Dr. Philippa Kaye , η Dr. Nighat Arif , η Dr. Punam Krishan και η Dr. Stephanie Jen Chyi Ooi κάλεσαν εντελώς τυχαία όλοι μαζί τα παιδιά να κάνουν το εμβόλιο ρινικού εκνεφώματος της γρίπης αμέσως μόλις πρσφέρθηκε μέσω σχολείων ή γιατρών.

Το κάλεσμα τους ήταν μέρος της καμπάνιας της AstraZeneca «Share Good Times Not Flu».
Το 2022, ο Kaye κέρδισε £12.500 από την AstraZeneca, ο Arif κέρδισε £10.000, ο Krishan κέρδισε £6.000 και ο Ooi κέρδισε £10.000.

Να πούμε άλλη μια φορά, ότι στην Ελλάδα που επίσημα θεωρείται και η χώρα της διαπλοκής και της μεγαλύτερης διαφθοράς στην Ευρώπη (προσέξτε ο Όρμπαν είναι μαυρο πανί για τους ευρωπαίους γιαυτό τον παρουσιάζουν πρώτο) μπορεί όλα αυτά να μας φαίνονται φυσιολογικά, για τις υπόλοιπες χώρες όμως δεν είναι!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου