Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Συνελήφθη σήμερα το πρωί, 49χρονος Αρχιφύλακας , για δωροληψία και παράβαση καθήκοντος.

Αποτέλεσμα εικόνας για Συνελήφθη σήμερα το πρωί, 49χρονος Αρχιφύλακας , για δωροληψία και παράβαση καθήκοντος.
Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, συνελήφθη σήμερα το πρωί, 49χρονος Αρχιφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία των Ιωαννίνων, για δωροληψία και παράβαση καθήκοντος.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, ο Αρχιφύλακας κατελήφθη σε περιοχή των Ιωαννίνων να έχει στη κατοχή του ένα Αλβανικό Διαβατήριο (η γνησιότητα του οποίου διερευνάται) με τα στοιχεία 49χρονης υπηκόου Αλβανίας, το οποίο είχε παραλάβει από 44χρονο υπάλληλο του Αερολιμένα Ιωαννίνων, για να
σφραγίσει την έξοδο της από τη χώρα, απουσία αυτής και έναντι χρηματικής αμοιβής.
Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα την δωροληψίας και δωροδοκίας υπαλλήλου, της παράβαση καθήκοντος καθώς και της παράβασης διατάξεων του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 και στο 10301.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου