Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Αποφυλακίστηκε ο σκληρότερος ποινικός κρατούμενος, ο Βασίλης Στεφανάκος - Πονοκέφαλος στην αστυνομία




Αποφυλακίστηκε το δεκαπενταύγουστο, ο Βασίλης Στεφανάκος, κάνοντας χρήση του «νόμου Παρασκευόπουλου» για την αποσυμφόρηση των φυλακών (4322) ο οποίος προβλέπει την υπό προϋποθέσεις αποφυλάκιση κρατουμένων.

Ο Βασίλης Στεφανάκος θεωρείται ο σκληρότερος εν ζωή κακοποιός της Ελλάδας, έχει κατηγορηθεί ως ηγέτης της ελληνικής μαφίας της δεκαετίας του ΄90, καθώς και για σχέσεις με τρομοκρατικές 
οργανώσεις όπως η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Ο Βασίλης Στεφανάκος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 21 ετών και τριών μηνών για ηθική αυτουργία σε δολοφονία που διέπραξε τον Αύγουστο του 2006 ο Αλκέτ Ριζάι αλλά και για την απόδραση Ριζάι και Παλαιοκώστα από τον Κορυδαλλό. Επιπλέον, του είχε επιβληθεί τον Δεκέμβριο του 2006 κάθειρξη 14,5 ετών για εμπλοκή σε υποθέσεις προστασίας και λαθρεμπόριο.

Παρότι αποφυλακίσθηκε την 15η Αυγούστου, η είδηση έγινε γνωστή μόλις προχθές από διάφορα μπλογκς και από κανένα συστημικό μέσο ενημέρωσης, φθάνοντας σε τέτοιο σημείο μάλιστα που αμφισβητήθηκε από πολλούς η "είδηση".

Μόλις σήμερα έγινε επίσημη δήλωση από το υπουργείο δικαιοσύνης.

Η επιβεβαίωση της είδησης έχει προκαλέσει εκνευρισμό τόσο στα ανώτερα στελέχη της ασφάλειας, όσο και στους απλούς αστυνομικούς, αφού όλοι γνωρίζουν για το πόσο αδίστακτος ήταν σαν αρχηγός της μαφία, γνωρίζοντας μάλιστα ότι η δραστηριότητα του δεν σταμάτησε ΠΟΤΕ, ούτε καν μέσα από τη φυλακή! Δεν είναι τυχαίο ότι τα 8,5 χρόνια φυλακής δεν τα πέρασε με την μπλέμπα των κοινών ποινικών κρατουμένων, αλλά στις Γυναικείες Φυλακές (όπως ο Τσαχατσόπουλος, οι βουλευτές της Χ.Α. και οι διωκόμενοι για τρομοκρατία).

Με αστυνομικές, δικαστικές και πολιτικές διασυνδέσεις... Μιλάμε για τον Πάμπλο Έσκομπαρ της Ελλάδας...




e-koutsobola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου