Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Ξεκίνησε η έκθεση Ηπειρώτικων προϊόντων στην Πρέβεζα

Περισσότεροι από 20 παραγωγοί προβάλλουν τα προϊόντα τους στην έκθεση που άνοιξε τις πύλες τις το απόγευμα της Παρασκευής στην Πρέβεζα.

Σε έναν άνετο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο που στήθηκε στο τμήμα του πεζόδρομου στα δικαστήρια, πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την έκθεση την πρώτη μέρα της λειτουργίας της.Η έκθεση πραγματοποιείται από την Π. Ηπείρου, στο πλαίσιο των ενεργειών της για την προώθηση των τοπικών αγροτικών προϊόντων και κατόπιν αιτήματος ντόπιων παραγωγών με πιστοποιημένα και τυποποιημένα τοπικά προϊόντα και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή.

Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δουν και να γνωρίσουν ντόπια προϊόντα, όπως ελαιόλαδο, γαλακτομικά προϊόντα, αρωματικά βότανα, οπωροκηπευτικά, θαλασσινά, μέλι, κ.ά..Συμμετέχει και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος προσφέροντας τοπικά εδέσματα φτιαγμένα με υλικά των παραγωγών.Πρώτη μέρα της έκθεση εχθές και το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης κ.α.. Η έκθεση ανοίγει καθημερινά στις 19:00 έως τις 24:00.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου