Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήρια στο Στέφανο Ντούσκο για το ασημένιο στο Παγκόσμιο


Αποτέλεσμα εικόνας για Συγχαρητήρια στο Στέφανο Ντούσκο για το ασημένιο στο Παγκόσμιο

Τα συγχαρητήρια στον Στέφανο Ντούσκο για τη νέα του μεγάλη επιτυχία, εκφράζει η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων.
Το ασημένιο μετάλλιο που κέρδισε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ρότερνταμ ο Γιαννιώτης κωπηλάτης μας γεμίζει χαρά  και περηφάνια. Λίγες μέρες μετά τη
συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες όπου στέφθηκε Ολυμπιονίκης, έρχεται μια νέα μεγάλη διάκριση για να αποδείξει ότι ο νεαρός αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων αποτελεί τη νέα «μεγάλη δύναμη» της Ελληνικής και της Γιαννιώτικης κωπηλασίας.
Συγχαρητήρια και στους  άλλους τρεις αθλητές του Ν.Ο.Ι. – Άγγελο Μπερή, Άρη Γραμμενιάτη και Θανάση Παλαιοπάνο- που συμμετέχουν με την εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, γιατί η συμμετοχή σε τέτοιου επιπέδου διοργανώσεις  είναι από μόνο του σημαντικό γεγονός.  
Συγχαρητήρια αξίζουν –για ακόμη μία φορά - και στο  Ναυτικό όμιλο Ιωαννίνων που συνεχίζει σταθερά και κόντρα σε όλες τις δυσκολίες τη σπουδαία δουλειά και την προσφορά σε εκατοντάδες νέους της περιοχής μας.

Το γνωρίζουμε πως πέρα από τα λόγια και τα συγχαρητήρια μετά από κάθε νέα επιτυχία, ο Ν.Ο.Ι. και οι κωπηλάτες μας χρειάζονται έμπρακτη στήριξη και βοήθεια. Για το Δήμο Ιωαννιτών αποτελεί ηθική υποχρέωση η στήριξη της Γιαννιώτικης κωπηλασίας  και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου