Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ κ. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΖΕΡΒΑΚΗ στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΙΛΑΤΩΝ

Στις 25/08/2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 μ.μ. , ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος κ. Δημόκριτος Ζερβάκης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Ηπείρου και τον Διοικητή του 628 Μηχανοποιημένου Τάγματος Πεζικού Φιλιατών, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Φιλιατών κ. Σπύρο Παππά.
Στην συνάντηση που διεξήχθη, παρουσία και της Διοίκησης του Δήμου μας, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και για τις δύο πλεύρες. Ιδιαίτερα συζητήθηκε η αισθητή παρουσία του 6288 ΜΤΠΦ στην περιοχή μας που ...
εμπεδώνει το κλίμα ασφάλειας που χρειάζονται οι ακρίτες μας στις δύσκολες συγκυρίες που όλοι βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.
Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ο Δήμαρχος έκανε εκτεταμένη αναφορά στα ιδιαίτερα προβλήματα της ξεχασμένης, για πολλούς αρμοδίους, περιοχή μας και τόνισε τον ξεχωριστό ρόλο που παίζει, για τους κατοίκους, η παρουσία του 628ΜΤΠ Φ στον τόπο μας καθώς και την αποτελεσματική συνεργασία που αναπτύσσεται μεταξύ της Ηγεσίας του Στρατεύματος και του ιστορικού μας Δήμου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου