Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Τελευταίες οδηγίες του Πετράκη λίγο πριν από τη μάχη





Αισιοδοξία για νίκη επί της ΑΕΚ στο κυανόλευκο στρατόπεδο.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ για το μεθαυριανό ματς με την ΑΕΚ που θα γίνει Κυριακή βράδυ (21.30) στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για την 2η αγωνιστική.
Χτες βράδυ ο Γιάννης Πετράκης «κατασκόπευσε» τηλεοπτικά την ΑΕΚ στο ματς με την Μπριζ και σήμερα στην προπόνηση θα δώσει ειδικές οδηγίες στους παίκτες για το τι πρέπει να προσέξουν από την αντίπαλη ομάδα στο ματς της Κυριακής. Παράλληλα στο δίτερμα, που συνηθίζει κάθε απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ, θα δοκιμάσει το σχήμα και την τακτική που έχει στον σχεδιασμό του.

Όπως τονίσαμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, δεν θα υπάρξουν μεγάλες διαφοροποιήσεις σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας, με εξαίρεση την αναγκαστική απουσία του Κόντε λόγω τραυματισμού. Οι άλλες δύο απουσίες των Μπέριου και Σκόνδρα υπήρχαν και πριν. Όπως φάνηκε στις τελευταίες προπονήσεις προορίζεται ο Χαλκιαδάκης για προωθημένος κυνηγός έχοντας δίπλα του τον Γιάκο, όπως ακριβώς είχαμε αναφέρει και στο σχετικό ρεπορτάζ. Στην αποστολή θα έχει και τους Ροντρίγκες, Μπετρά, ώστε αν κάτι δεν πάει καλά στο δίδυμο Χαλκιαδάκη, Γιάκου να περάσει τον Αργεντινό φορ στον αγώνα, έστω και αν δεν είναι ακόμα έτοιμος να βγάλει ολόκληρο παιχνίδι.

Ο τραυματισμός του Κόντε ήταν ο «πονοκέφαλος» της εβδομάδας για τον Πετράκη, αλλά στο κυανόλευκο στρατόπεδο πιστεύουν ότι όλα θα πάνε καλά, καθώς η ομάδα τους ποτέ δεν στηρίχτηκε σε ένα παίκτη και έγινε τα τελευταία χρόνια ομάδα συνόλου. Για τις υπόλοιπες θέσεις θα είναι τα ίδια πρόσωπα. Κάτω από τα δοκάρια ο έμπειρος Βελλίδης που κράτησε τη νίκη στην Τρίπολη με τις σωτήριες επεμβάσεις του, στην άμυνα οι Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, μπακ χαφ οι Μπουκουβάλας (δεξιά), Ναδάλες (αριστερά), αμυντικό χαφ ο Γαρουφαλιάς και εσωτερικά χαφ οι Λίλα (στην Τρίπολη μπήκε αλλαγή στη θέση του Κόντε), Νικολιάς.


Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο με την τελευταία προπόνηση που θα είναι ελαφριάς μορφής, περισσότερο για ένα φρεσκάρισμα πριν από τη μάχη. Ο Πετράκης δεν σταματά να δίνει οδηγίες στους παίκτες του, να κάνει στις προπονήσεις ειδικές ασκήσεις τακτικής για άμυνα και επίθεση, ώστε οι παίκτες του να είναι διαβασμένοι και να αντιμετωπίσουν με αξιώσεις την «Ένωση».

ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Πολύ καλά πάνε οι πωλήσεις των εισιτηρίων, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχει μεθαύριο αρκετός κόσμος στο γήπεδο. Είναι τέλος Αυγούστου και ο περισσότερος κόσμος γύρισε από διακοπές, οι γιορτές και τα πανηγύρια έχουν τελειώσει στα χωριά, το ματς γίνεται Κυριακή βράδυ που διευκολύνει τον κόσμο να πάει γήπεδο. Είναι το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος και μάλιστα μετά από νίκη στην πρεμιέρα, τα ματς με την ΑΕΚ πάντα κεντρίζουν το ενδιαφέρον, οπότε εκτιμάται ότι η μεγάλη και η μικρή σκεπαστή θα είναι γεμάτες. Είναι το πρώτο ματς και στον ανακαινισμένο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου με πολλά έργα υποδομής και νέο χορτοτάπητα. Οι ειδικοί λένε ότι θα είναι ένας αγώνας σε γήπεδο χαλί, που θα αντέξει και στις δύσκολες συνθήκες του χειμώνα, ώστε να εκλείψουν τα προβλήματα των τελευταίων χρόνων που δυσφημούσαν την ομάδα αλλά και την πόλη.



ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου