Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017



Πολύ καλός ο ΠΑΣ  0-0 την ΑΕΚ με τον Ανέστη να έχει κατάβαση ρολά....



Πολύ καλός ήταν στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα με Χαλκιαδάκη και Μπρούνο , να δημιουργούν προβλήματα στους Κιτρινόμαυρους , ενώ απέναντι τους είχαν έναν Ανέστη σε εξαιρετική ημέρα.

Ο  ΠΑΣ Γιάννινα, επιβεβαίωσε ότι είναι από τις πιο καλοδουλεμένες ομάδες του πρωταθλήματος.

Κυνήγησε το γκολ,είχε ρυθμό πάταγε  καλύτερα στο γήπεδο,με τον  Χαλκιαδάκη  μπροστά κυρίως από την δεξιά πλευρά , προκαλούσε συνεχώς προβλήματα  στην άμυνα της ΑΕΚ και κάθε φορά που έπαιρνε πρωτοβουλίες έφτιαχνε και φάσεις για τους συμπαίκτες του.




Η ΑΕΚ παρατάχθηκε  με 3-5-2 δυσκολεύτηκε να κυκλοφορήσει μπάλα με συνέπεια να μη καταφέρει να έχει τον έλεγχο του παιγνιδιού και έναν ΠΑΣ να είναι απειλητικός αλλά  και άτυχος. 

Ο νέος αγωνιστικός χώρος στο πρώτο φετινό παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, αν και ο προπονητής της ΑΕΚ δεν ήταν ευχαριστημένος από τον χλοοτάπητα του γηπέδου,όπως δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ,κατι που δεν δικαιολογεί όμως την εμφάνιση της ομάδας του.

Το προφίλ του αγώνα , με τον ΠΑΣ από το ξεκίνημα του ημιχρόνου μολις στο 3' να δείχνει ποίος θα είναι το αφεντικό στον αγώνα, με τον Χαλκιαδάκη να πασάρει στον Γιάκο οπού η σέντρα του πέρασε άουτ.Στο 9'  ο Νικολιάς με σέντρα προσπάθησε να βρει τον Γιάκο , ο Τσόσιτς έκοψε την τελευταία στιγμή την μπάλα. Στο 12' οι κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να απειλήσουν όταν με σεντρα του Γιόχανσον ο Λιβάγια προσπάθησε χτύπημα στην καρδιά του ΠΑΣ αλλά δεν είχε  την κατάλληλη θέσει και η άμυνα απομάκρυνε. Η απάντηση στην ευκαιρία της ΑΕΚ στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Λίλα στο 13' με δυνατό σουτ άουτ.
Στο 18' αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΣ  με τον Κοροζώνη αντί του τραυματία Νικολιά .
Στο 25' αναγκαστική αλλαγή και για τους φιλοξενούμενους με τον Γαλανόπουλο αντί του Τσιγκρίνσκι
 Στο 26 ένα φάουλ του Αντάρεβιτς λίγο έλειψε να αιφνιδιασθεί ο Βελλίδης που με διπλη προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα. Στο 30' μια ακόμη καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ με τον Λίλα να κάνει παράλληλη  σέντρα στον Γιάκο αλλά ο Ανέστης  ενστικτωδώς απέκρουσε το πλασέ και έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση. Στο 40' ο Λίλα επιχειρεί ένα διαγώνιο δυνατό σουτ  αλλά , για μια ακόμα φορά ο Ανέστης με γροθιές, σταμάτα το δρόμο προς τα δίχτυα.Στο 44' ο Λιβάγια παγόνι το γήπεδο καθώς η μπάλα βρίσκει το κάθετο δοκάρι. 
Στην επανάληψη τα πράγματα δεν άλλαξαν, με τον ΠΑΣ να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό.Στο 50' ο Κοζονής βρίσκει με εκτέλεση φάουλ τον Μαυροπάνο ,η κεφαλιά του όμως κατέληξε άουτ. Στο 60' η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα μετά από σουτ του Λίλα εντός περιοχής, που απέκρουσε ο Ανέστης η μπάλα καταλήγει στο Γιάκο, που πλασάρει και ο Ναδάλες πάνω στην γραμμή σώζει για ακόμα μια φορά την Ένωση.Στο 80' ο Χαλκιαδάκης κάνει ένα δυνατό σουτ ο Ανέστης όμως μπλόκαρε την μπάλα. Στο 84' ο Τσόσιτς  παγώνει τους πάντες μ΄ ένα ξαφνικό δυνατό σουτ με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και να σκάει στο έδαφος. Λίγο έλειψε η Ένωση θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα στην μοναδική αξιόλογη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος. 


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος, Νικολιάς (18' λ.τρ. Κοζορώνης) , Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς (λ.τρ. 79' Βιδάλ), Χαλκιαδάκης (92' Καρανίκας).
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Τσικρίνσκι (25' λ.τρ. Γαλανόπουλος), Βράνιες, Γκάλο, Τσόσιτς, Βινίσιους, Λιβάγια, Αντάρεβιτς (82' Τρίστανσον), Σιμόες, Γιόχανσον, Κλωναρίδης (63' Μάνταλος).

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων). Βοηθοί του ο Κούλα Χασάν (Ξάνθης) και ο Αλέξανδρος Γρεβένης (Χαλκιδικής).
Τέταρτος διαιτητής ο Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και παρατηρητής ο Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου