Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Λευκάδα: Η πολυτελής θαλαμηγός του Ριμπολόβλεφ αγκυροβολημένη στο λιμάνι του Σκορπιού [εικόνες – βίντεο]


Νέες εικόνες από τον Σκορπιό όπου υπάρχει μεγάλη κινητικότητα.

Αγκυροβολημένη στο γραφικό πετρόχτιστο ιδιόκτητο λιμάνι του Σκορπιού βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η θαλαμηγός ΑΝΝΑ του Ρώσου ολιγάρχη, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Με φόντο τη θρυλική βίλα του Ωνάση, το πολυτελές σκάφος παραμένει δεμένο στην προβλήτα υπό τα άγρυπνα μάτια των ανδρών ασφαλείας που εργάζονται νυχθημερόν στο νησί.

Όπως θα δείτε στις εικόνες τα παραπλέοντα σκάφη απαγορεύεται να προσεγγίσουν το θρυλικό νησί (υπάρχουν ειδικές ταμπέλες σήμανσης, πέραν μιας μικρής παραλίας για τους τουρίστες και για λίγη ώρα) και μόνο περιμετρικά υπάρχει η ελάχιστη οπτική επαφή.Τα οχήματα των εργατών και του υπόλοιπου προσωπικού του Σκορπιού


Πινακίδες που προειδοποιούν τα παραπλέοντα σκάφη και στη μέση η τεχνητή νησίδα που έφτιαξε ο Ωνάσης για να ενώσει τον Σκορπιό με το νησάκι Σπάρτη

Η θαλαμηγός ΑΝΝ αγκυροβολημένη στο ιδιωτικό λιμάνι

Στο βάθος η θρυλική βίλα του Αριστοτέλη Ωνάση

Σύμφωνα με το mygreekholiday.gr περί τα 20 άτομα παραμένουν στο νησί για να είναι οποιοδήποτε στιγμή έτοιμο για τον Ρώσο ιδιοκτήτη. Άλλωστε κι άλλες χρονιές ο βασιλιάς της Ποτάσας και του Μονακό (πρόεδρος της ομάδας, για να μην μπερδευτείτε με τον Αλβέρτο) εμφανίζεται στις αρχές του Σεπτέμβρη στο νησί που αγαπάει. Προφανώς το πολυτελές yacht που φέρει το όνομα της μικρής του κόρης θα πρέπει να είναι σε… ετοιμότητα!

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου