Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΟ …. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 27 ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΗ Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων συγχαίρουν τους μαθητές του σχολείου που με πείσμα και δύναμη ψυχής συμμετείχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και κατάφεραν παρότι εργαζόμενοι και πολλοί εξ αυτών με οικογενειακές υποχρεώσεις να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και να εισαχθούν σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η επιτυχία τους αποκτά διπλή αξία καθώς παρά τις δυσκολίες που απορρέουν από τις επαγγελματικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις τόλμησαν, δούλεψαν μεθοδικά, συνεργάστηκαν άψογα με τους καθηγητές τους και χωρίς να ξοδέψουν χρήματα σε φροντιστήρια κατάφεραν να εισαχθούν σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα 27 μαθητές πέτυχαν σε σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ όπως Νομική, Γυμναστική Ακαδημία, Χημικό, Μαθηματικό , Πολυτεχνείο, Οικονομικό, Παιδαγωγική Ακαδημία, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ, Οργάνωσης & Διοίκηση Επιχειρήσεων, Βιολογικών Εφαρμογών & Τεχνολογιών ,Μηχανικών Πληροφορικής, Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας, Τεχνολόγων Γεωπόνων.

Τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή πρόοδο, καλή επαγγελματική σταδιοδρομία και να συνεχίσουν να είναι δημιουργικοί και να τολμούν να διεκδικούν την υλοποίηση των στόχων και των ονείρων τους τόσο των επαγγελματικών όσο και των προσωπικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου