Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Νέο «χτύπημα»! Συμβασιούχος μπούκαρε και τα «έσπασε» στο δημαρχείο του Ηλία Ψινάκη




ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ένα ακόμη περιστατικό επίθεσης συμβασιούχου σε δημαρχείο συνέβη σήμερα το πρωί στον Μαραθώνα μια ημέρα μετά τον τραυματισμό με μαχαίρι του δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά, από εργαζόμενο στην καθαριότητα.
Δράστης της επίθεσης ένας συμβασιούχος του Δήμου Μαραθώνα ο οποίος γύρω στις 9 το πρωί εισέβαλε στο δημαρχείο, ανέβηκε φωνάζοντας μέχρι το γραφείο του υπεύθυνου διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού και προκάλεσε φθορές σε τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Ο εργαζόμενος επιχείρησε να εισβάλει και στο γραφείο οικονομικών υπηρεσιών του δήμου, ωστόσο, απομακρύνθηκε από τους υπαλλήλους και διέφυγε με ποδήλατο προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο δράστης δεν είχε προγραμματισμένη συνάντηση με κάποιον από το Δήμο και είχε παραιτηθεί από τη θέση του ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει σοβαρά, ψυχολογικά προβλήματα.
Τι είπε ο Ηλίας Ψινάκης
Ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, απουσίαζε από το δημαρχείο την ώρα της εισβολής και μιλώντας στο newsit.gr δήλωσε σοκαρισμένος από το νέο περιστατικό βίας καθώς, όπως τόνισε, μια ημέρα πριν από την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Ελευσίνας είχε συμβουλεύσει τον κ. Τσουκαλά να ενισχύσει την ασφάλεια του γραφείου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου