Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί όλους όσους συνέδραμαν στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών
Η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους όσους έδωσαν τη μάχη με τις φλόγες προκείμενου να αποφευχθούν τα χειρότερα στα πύρινα μέτωπα του Σαββατοκύριακου, κυρίως στην περιοχή του Ασβεστοχωρίου.

Από την πρώτη στιγμή η πολιτική προστασία του Δήμου με υδροφόρες συνέδραμε τις δυνάμεις της πυροσβεστικής για την ταχύτερη αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Ήταν αξιέπαινη η προσπάθεια όλων των φορέων, η άμεση επέμβαση και γενικά η ταχεία παρουσία τους στα σημεία που εκδηλώθηκαν πυρκαγιές. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στον διοικητή της περιφερειακής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηπείρου Κώστα Σκούπρα αλλά και στον Συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος Δήμο Αναγνωστάκη, καθώς και στους διοικητές και τα στελέχη των κατά τόπους μονάδων. Επίσης, ευχαριστήρια στους εμπλακέντες πιλότους, καθώς και στους κατοίκους των περιοχών για τη δική τους συνδρομή. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας και όλους τους εθελοντές που συνέδραμαν στο έργο της κατάσβεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου