Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Κοροϊδεύει προκλητικά τους Έλληνες ο Αλεξιάδης: «Περσινά ξινά σταφύλια» ότι θα καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ
Κάθε «ρεκόρ» πολιτικού αμοραλισμού έσπασε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης για το θέμα του ΕΝΦΙΑ που και φέτος θα κληθούν να πληρώσουν εκατομμύρια φορολογούμενοι ...προκειμένου στα ταμεία να μπει ένα ποσό κοντά στα 2 δισ. ευρώ για να μπαλώσει την τρύπα στα έσοδα.

«Περσινά ξινά σταφύλια» χαρακτήρισε ο κ. Αλεξιάδης τα όσα είχε υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.
«Τόσα χρόνια θα λέμε αυτό το επιχείρημα; Αυτό το επιχείρημα ξίνισε» συνέχισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο, μετά την παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι μια κυβέρνηση έπεσε από τον ΕΝΦΙΑ, να πει ότι «ψήφισε ο κόσμος».
Είναι μια προσπάθεια να επαναφέρουμε το 2017 επιχειρήματα που τέθηκαν το 2015 και το 2016, συνέχισε τη συλλογιστική του ο Τρύφων Αλεξιάδης.
Επιχειρώντας, δε, να εξηγήσει γιατί… δεν θα πρέπει να μιλάει κανείς για τον ΕΝΦΙΑ και την κατάργησή του είπε ότι «σε ό,τι αφορά το θέμα του ΕΝΦΙΑ και της φορολογικής πολιτικής να θυμίσω ότι είμαστε σε φάση διαπραγμάτευσης να αντιμετωπίσουμε μια κρίση που άλλοι δημιούργησαν. Κάποια πετυχαίνουμε, κάποια όχι».

Εμφάνισε τέλος ως επίτευγμα το γεγονός ότι φέτος ο ενιαίος φόρος ακινήτων θα είναι μειωμένος κατά 20 εκατ. ευρώ σε σχέση με το 2016.

Τον κ. Αλεξιάδη «περιέλαβε» στη συνέχεια το Twitter με χρήστες του να θυμίζουν ότι η κατάργηση του φόρου ακινήτων ήταν άλλη μια από τις βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που δεν υλοποιήθηκαν.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου