Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Ο γκαντέμης της χρονιάς: Την χώρισε γιατί δεν ήθελε να παντρευτεί αλλά εκείνη κέρδισε 750 εκατ. $ στο λόττο


 Ο πρώην δεν ήθελε ξανά γάμο, για να μην μοιραστεί την περιουσία του και τώρα δεν θα πάρει ούτε δεκάρα από τα κέρδη. 



Η 53χρονη Μέιβις Γουάνκζικ είναι πλέον υπερβολικά πλούσια και ελεύθερη. Η μεγάλη και μοναδική νικήτρια του τζακ-ποτ του αμερικανικού λόττο, κέρδισε περισσότερα από 758 εκατομμύρια δολάρια (καθαρά θα εισπράξει περίπου 443) και ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε, ήταν να παραιτηθεί από τη δουλειά της – Ακούγεται λογικό, καθώς κανείς δεν θα ήθελε να δουλεύει σε νοσοκομείο έχοντας περιουσία ελαφρώς μεγαλύτερη από αυτή της Μπιγιονσέ. 
Ο άτυχος της υπόθεσης είναι, όμως, ο Ρίτσαρντ Λορντ, ο οποίος τώρα «κλαψουρίζει» για την πρώην σύντροφό του.



 Ο 63χρονος ήταν σύντροφος της Μέιβις για 15 χρόνια και τελικά το ζευγάρι χώρισε λίγο καιρό πριν η τύχη χαμογελάσει στην πρώην νοσοκόμα. Αιτία, φέρεται να είναι το γεγονός πως δεν την παντρευότανμ όπως λέει ο ίδιος. Και κάπου εδώ είναι που το κάρμα έπαιξε ένα πολύ μπερδεμένο παιχνίδι. Ο Ρίτσαρντ την πάτησε, γιατί αν το είχε κάνει τώρα θα δικαιούταν τα μισά της κέρδη, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος της Μασαχουσέτης. Όμως αυτός ακριβώς ο νόμος ήταν η αιτία που ο ίδιος δεν ήθελε έναν ακόμη γάμο. 



Μετά το διαζύγιό του με την πρώτη του σύζυγο, έχασε τη μισή του περιουσία και δεν ήθελε λέει να ξανακάνει το ίδιο λάθος. «Θα μπορούσα να εξοφλήσω το χρέος για το υπόλοιπο σπίτι, να κάνω διακοπές στην Ευρώπη – αλλά αυτός είναι ο τρόπος που τα φέρνει η ζωή μερικές φορές», είπε ο 64χρονος στη DailyMail.com. «Αλλά είμαι ευτυχής γι’ αυτήν. Σίγουρα δεν έχω τίποτα εναντίον της. Ελπίζω να απολαμβάνει όλα αυτά τα χρήματα – έχει πολλά πλέον», είπε και κάτι μας λέει πως ίσως ήδη έχει στείλει το πρώτο μήνυμα στην πρώην του ελπίζοντας. 


Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου