Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2019 Η ΚΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ Οι πράκτορες της ΜΙΤ αλωνίζουν Ρόδο και Κω









Όλοι οι Έλληνες πλέον και οι πιο εφησυχασμένοι και οι έχοντες άγνοια του τουρκικού κινδύνου,

αναγνωρίζουν την μεγάλη και ανησυχητική δραστηριότητα του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής, που ενεργεί ως γκέτο πρακτόρων της ΜΙΤ στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης μας, και μέρα με την ημέρα “χτίζει” το όραμα του τουρκικού επεκτατισμού στην ευρύτερη ελληνική περιοχή!

Πόσοι όμως γνωρίζουν παρόμοιες έκνομες δραστηριότητες του Τουρκικού Προξενείου της Ρόδου;

Εμείς κατά το πρόσφατο παρελθόν, επανειλημμένως έχουμε αναφερθεί στις πολυετείς ενέργειες – προσπάθειες της Τουρκίας, για την μουσουλμανοποίηση των Δωδεκανήσων! Με προπύργιο των ενεργειών τους την Κω! Την Κω, του τεράστιου ενεργειακού πλούτου που κρύβεται στα “σωθικά της”!

Έκνομη δράση του Τουρκικού Προξενείου της Ρόδου…

Έτσι, σήμερα θα σας αποκαλύψουμε πληροφορίες που έφτασαν στα χέρια μας κι έχουν να κάνουν με έκνομες – πολεμικές θα τις χαρακτήριζα – ενέργειες του Τουρκικού Προξενείου της Ρόδου!

Στην νήσο Κω πριν από λίγες ημέρες κατέφθασε ειδικό κλιμάκιο της ΜΙΤ, σταλμένο από το Τουρκικό Προξενείο της Ρόδου, όπου διακινεί ειδικό χάρτη με οθωμανικά μνημεία στο ελληνικό νησί, κι ο οποίος συνετάχθη με την “συνδρομή” των τριών Τούρκων πρακτόρων αυτού του ειδικού κλιμακίου!
Σε αυτόν τον χάρτη όλες οι ονομασίες αναγράφονται με την τουρκική τους παραδοχή! Επί παραδείγματι, η Κως αναγράφεται ως İstanköy!
Η παρουσίαση όλων αυτών των μνημείων στον διακινούμενο χάρτη, έχει προφανώς προπαγανδιστικό σκοπό! Ναι ή όχι; Υποδηλώνει πως ήταν δικά τους και οσονούπω πρέπει να επανέλθουν στην κατοχή τους;
Αλλά το άκρως ανησυχητικό, που λαμβάνει εκρηκτική διάσταση, είναι πως οι πράκτορες της ΜΙΤ στις συναντήσεις που κάνουν διατρανώνουν πώς, η νήσος Κως μέχρι τα τέλη του 2019 θα βρίσκεται υπό τουρκική κατοχή!
Και πώς θα γίνει – αν γίνει - αυτή η κατοχή; Ειρηνικά;
Αλήθεια, τι ακριβώς κάνει η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ);





Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Πολιτικός αναλυτής - αρθρογράφος

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου