Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Συνελήφθη 63χρονος ημεδαπός σε δασική περιοχή στο Πατιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών





Κατασχέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 



Συνελήφθη, χθες (27-08-2018) το μεσημέρι σε δασική περιοχή στο Πατιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 63χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας ναρκωτικών, σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα, κατά την οποία εντοπίστηκαν σε δασική περιοχή στο Πατιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,65 έως 2,45 μέτρα.

Όπως προέκυψε, τα ανωτέρω δενδρύλλια καλλιεργούσε ο 63χρονος, ο οποίος εντοπίσθηκε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, να περιποιείται τα φυτά κάνναβης και συνελήφθη.

Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τα παραπάνω δενδρύλλια κάνναβης, ενώ στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -5- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ την αστυνομική έρευνα και προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.




2018 ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου