Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα η 32 Πανελλήνια συγκέντρωση φίλων της Vespa



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα η 32 Πανελλήνια συγκέντρωση φίλων της



 Vespa.Η εκδήλωση είχε διάρκεια 3 ημέρες και έγινε μεταξύ 23 με 26 Αυγούστου στον όμορφο χώρο του Camping Δρεπάνου.Συνολικά συμμετείχαν 44 Λέσχες φίλων Vespa απ’ όλη την Ελλάδα ενώ είχαμε και συμμετοχές από 11 ακόμα χώρες (Γαλλία, Ιταλία, Σερβία, Κύπρος, Βουλγαρία, Λιθουανία, Αυστρία, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία και...
Σλοβενία).
200 μηχανές Vespa συμμετείχαν στην βόλτα στα Σύβοτα.
320 μηχανές Vespa συμμετείχαν στον πορεία στην πόλη της Ηγουμενίτσας.
Πραγματοποιήθηκαν 2 συναυλίες στον χώρο του Camping με είσοδο ελεύθερη για όλο τον κόσμο.
Το διάστημα αυτό η περιοχή φιλοξένησε σχεδόν 1000 άτομα φίλων της Vespa, όπου γνώρισαν τον τόπο μας και τις ομορφιές του.Όλοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Για εμάς το στοίχημα ήταν μεγάλο όταν αποφασίσαμε να αναλάβουμε την 32η Πανελλήνια συγκέντρωση φίλων της Vespa.Είμαστε μια μικρή Λέσχη με έναν μικρό αριθμό ενεργών μελών. Το κόστος μια τέτοιας εκδήλωσης είναι μεγάλο και δεν μπορεί να καλυφθεί από την συμβολική συμμετοχή όσων συμμετέχουν.Όταν οι προσπάθειες μας για οικονομική υποστήριξη προς τους τοπικούς Φορείς και Οργανισμούς δεν ευόδωσαν, οι επαγγελματίες της Θεσπρωτίας αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και μας στήριξαν.Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά τους Χρυσούς Χορηγούς μας:Café-bar “The GLASS”, Super-Market “ΓΚΑΜΠΡΕΛΑΣ”, Διαγνωστικό Κέντρο “ΥΓΕΙΑ” Θεσπρωτίας, κατάστημα VODAFONE Ηγουμενίτσας.
Τους Ασημένιους Χορηγούς μας:
AMMOS CENTER, ALFA METALLICA, MOSHI espresso bar, 312 Coffee Food – Plataria, café-bar Dejavu, “ΝΤΑΣΙΟΣ” Rent All Cars, Apostolidis and Associates Engineering and Construction, Το Αντίγραφο – ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, «ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ» Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων, Sharon Nicholls - Κέντρο Ξένων Γλωσσών, C.u.c.i.n.a Πιτσαρία, ψητοπωλείο «Ο ΘΕΙΟΣ», Έπιπλα Γεωργίου, Niva Sea Park – Drepano, Κέντρο Λογοθεραπείας και Εργοθεραπείας Χριστίνα Αλ. Βέρμπη, Ταπετσαρίες Αυτ/των-Σκαφών Τσούπης Π., Ανδρέας, Italkrom – Δημητρίου, Συστεγασμένα Φαρμακεία Παππάς Π. - Παππάς Δ., Ο Φούρνος Του Μπέλλου, Εμπορικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας, Σύλλογος Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, Εστιατόριο «ΑΛΕΚΟΣ», vintagescooters,gr, Κτήμα «ΝΤΟΥΚΑ» και “Κιβωτός Εξέλιξης” Κέντρο Θεραπειών, καθώς και αρκετούς ακόμα «ανώνυμους» χορηγούς που δεν ήθελαν να δημοσιευθεί το όνομα τους.
Ευχαριστούμε τους Χορηγούς επικοινωνίας μας: THESPRO.GR, Εφημερίδα ΤΙΤΑΝΗ, Εφημερίδα ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ, εφημερίδα ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ, VDELLA.GR, PARAMYTHIA-ONLINE.GR.
Ευχαριστούμε επίσης τον Φωτογράφο μας ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΛΑΜΙΔΗ για τις έκπληκτες φωτογραφίες και λήψεις που έκανε με drone.
Επίσης ευχαριστούμε το Camping Δρεπάνου για την συνεργασία που είχαμε.Ευχαριστούμε θερμά τo Αστυνομικό Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας καθώς και την Τροχαία Λιμενικού Σώματος Ηγουμενίτσας για την άψογη συνεργασία και την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των μετακινήσεων μας.Κλείνοντας, ευχαριστούμε για την υποστήριξη της προσπάθειας μας τον Δήμο Ηγουμενίτσας για την χορηγία της εξέδρας συναυλιών αλλά και την παραχώρηση μέρους τους πλατείας Δημαρχείου για την έκθεση των μηχανών Vespa, καθώς και το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας για την χορηγία όλου του προωθητικού υλικού που παρείχαμε στους συμμετέχοντες με χάρτες και αξιοθέατα του Νομού μας.Τέλος, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο της Θεσπρωτίας που αγκάλιασε την εκδήλωση, ήρθε, συμμετείχε και διασκέδασε μαζί μας.
Το ΔΣ του Vespa Club Igoumenitsa




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου