Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Σε Ηράκλειο και Τυμπάκι ο Νότης Μαριάς για την Γιορτή του Αγίου Τίτου





Σε Τυμπάκι και Ηράκλειο βρέθηκε το διήμερο 24/8 και 25/8 για την Γιορτή του Αγίου Τίτου ο 



Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Έσι χτές Παρασκευή 24/8 παρακολούθησε στο πλαίσιο του εορτασμού του Αγίου Τίτου, τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου Τυμπακίου.

Σήμερα, ο Νότης Μαριάς μαζί με πλήθος πιστών παρακολούθησε στον Ιερό Ναό Αγίου Τίτου Ηρακλείου τη Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό του Αγίου Τίτου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας παρακολούθησε την επιμνημόσυνη δέηση για τους σφαγιασθέντες Χριστιανούς στις 25/08/1898 και ακολούθως ο Νότης Μαριάς κατέθεσε στεφάνι στο ομώνυμο μνημείο.

Σε δηλώσεις του ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής επισήμανε ότι παράλληλα με τον θρησκευτικό εορτασμό της Γιορτής του Αγίου Τίτου τιμούμε τη μνήμη των χιλιάδων Χριστιανών που σφαγιάστηκαν από τους Οθωμανούς το 1898 στο νησί μας γιατί ζητούσαν το αυτονόητο. Δηλαδή να ζούν ελεύθεροι και να αποτινάξουν τον τουρκικό ζυγό. Σήμερα δίνουμε τον αγώνα μας προκειμένου να σταματήσουν οι σφαγές από τους τζιχαντιστές χιλιάδων Χριστιανών στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική. Τον αγώνα μας αυτό θα συνεχίσουμε ανυποχώρητα και το επόμενο χρονικό διάστημα στην Ευρωβουλή.

Επισυνάπτονται σχετικές φωτογραφίες:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου