Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ





ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σύλληψη τριών ατόμων για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών



Συνελήφθησαν, χθες (28-06-2019) το βράδυ, στα Ιωάννινα, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, ένας 31χρονος αλλοδαπός και δύο ημεδαποί, ηλικίας 45 και 29 ετών, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για τα αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.



Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ελέγχων, βρέθηκε στην κατοχή των δύο ημεδαπών και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την οποία προηγουμένως, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχαν προμηθευτεί από τον 31χρονο, έναντι χρηματικού ποσού.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΑΣ

Σύλληψη 27χρονου για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (28-06-2019) το βράδυ, στην Άρτα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 27χρονος αλλοδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Σύλληψη 53χρονου για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (28-06-2019) το απόγευμα, στην Πρέβεζα, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου