Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Επίσκεψη στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων πραγματοποίησε η Σοφία Τζαρούχη



Με τη διοίκηση και τους εργαζομένους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Σοφία Τζαρούχη στο πλαίσιο του προεκλογικού διαλόγου 



που καθημερινά πραγματοποιεί με φορείς και πολίτες της περιοχής. Στη διάρκεια της συνάντησης η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων κ. Γρηγόρη Γκίκα για ζητήματα που σχετίζονται με τις μετακινήσεις των πολιτών εντός και εκτός νομού, αλλά και για θέματα που αφορούν τον κλάδο των υπεραστικών συγκοινωνιών.

Η Σοφία Τζαρούχη άκουσε με προσοχή τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ΚΤΕΛ και οι μέτοχοί του λόγω της υπερβολικής φορολόγησης από την κυβέρνηση αλλά και εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που εδώ και χρόνια έχει περιορίσει στο ελάχιστο τις μετακινήσεις των πολιτών. Η υποψήφια βουλευτής επικαιροποίησε το ζήτημα της αξιοποίησης των παλαιών σταθμών λεωφορείων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στις οδούς Ζωσιμαδών και Μπιζανίου στην καρδιά της πόλης, ένα ζήτημα σύνθετο που επιβάλλεται όμως να βρει τη λύση του μέσα από τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό Ιωαννίνων: «Στη διοίκηση και τους εργαζόμενους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί μέσα στη δίνη της κρίσης και της κυβερνητικής αδιαφορίας μπορούν και προσφέρουν ένα σημαντικό έργο στους πολίτες της περιοχής, καθώς καθημερινά διασφαλίζουν τη δυνατότητα μετακίνησης ακόμη και σε όσους κατοικούν σε απομακρυσμένα και δυσπρόσιτα χωριά».

Οι προεκλογικές περιοδείες της Σοφίας Τζαρούχη συνεχίζονται σε καθημερινή βάση τόσο στην πόλη των Ιωαννίνων όσο και στην περιφέρεια του Νομού.

Σοφία Τζαρούχη


Υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Ιωαννίνων

Πολιτικό Γραφείο:
Ναπ. Ζέρβα 28-30 (Στοά Σάρκα), Κτίριο Α΄, 1ος Όροφος, Γραφείο 7
Ιωάννινα, Τ.Κ.: 453 32

Τηλ.: 26510-77347, 6974-46.68.84
fb: Σοφία Τζαρούχη
http://sofiatzarouxi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου