Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Συνάντηση της Σοφίας Τζαρούχη με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων




Με τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων κ. Γρηγόρη Τζίμα συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Σοφία Τζαρούχη στο πλαίσιο των προεκλογικών επισκέψεων που καθημερινά πραγματοποιεί σε φορείς της περιοχής.





 Η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί από τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων για την κατάσταση που επικρατεί στην τοπική εκπαίδευση, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο χώρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Νομό Ιωαννίνων.

Η Σοφία Τζαρούχη ευχαρίστησε τον κ. Γρ. Τζίμα για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση που είχε, και συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες του Νομού Ιωαννίνων για το εξαίρετο έργο της εκπαίδευσης και διαπαιδαγώγησης των παιδιών μας. Αμέσως μετά, η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. επισκέφτηκε τα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων και συνομίλησε με το διοικητικό προσωπικό, ενώ ολοκληρώνοντας τη συνάντηση ανέφερε στον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων ότι: «Για τη Ν.Δ. η δημόσια παιδεία αποτελεί τον καλύτερο δρόμο για οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική πρόοδο, ώστε όλα τα παιδιά να έχουν ίσες ευκαιρίες και ουσιαστικά εφόδια για τη ζωή τους. Ο τόπος και η χώρα χρειάζονται δημόσια Παιδεία που θα βοηθά τους νέους μας να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου