Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Ο ευαίσθητος τομέας της δημόσιας υγείας, και η εύρυθμη λειτουργία των Νοσοκομείων της χώρας, ήταν το αντικείμενο των συζητήσεων μεταξύ των υπαλλήλων του Π.ΓΝ.Ι και της υποψήφιας βουλευτή της Ν.Δ Μαρίας Τσολάκη..





Ο ευαίσθητος τομέας της δημόσιας υγείας, και η εύρυθμη λειτουργία των Νοσοκομείων της χώρας, ήταν το αντικείμενο των συζητήσεων μεταξύ των υπαλλήλων του Π.ΓΝ.Ι και της υποψήφιας 



βουλευτή της Ν.Δ Μαρίας Τσολάκη, η οποία επισκέφθηκε με τις συνυποψήφιές της Μαρία Κεφάλα και Σοφία Τζαρούχη το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Στην από κοινού επίσκεψή τους συναντήθηκαν με διοικητικούς υπαλλήλους, εκπροσώπους των εργαζομένων και Ιατρούς.

Παράλληλα, η κα. Τσολάκη είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους συμβασιούχους και το επικουρικό προσωπικό, που εργάζονται στο Νοσοκομείο, τα προβλήματά τους και θέματα που αφορούν το εργασιακό τους μέλλον.


Η κα. Τσολάκη, γνωρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί στη δημόσια υγεία και τα Νοσοκομεία, αφού διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου από το 2005 έως το 2010, κατέθεσε τις δικές της προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και δυσλειτουργιών, σημειώνοντας πως θα στηρίξει κάθε προσπάθεια αναβάθμισης του δημόσιου συστήματος υγείας, που αποτελεί και προτεραιότητα της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου