Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση Αστυνομικών -Τασούλα Σημαντικά Ζητήματα Στην Αντζέντα





«Συνάντηση του Δ.Σ της Ε.Α.Υ.Ι με τον πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ.Κωνσταντίνο Τασούλα»



Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, το Δ.Σ της Ένωσής πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ.Κωνσταντίνο Τασούλα, παρουσία του Γεν. Γραμματέα της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γιώργου Παπατσίμπα.


Αφού ευχήθηκαν στον κ. Τασούλα κάθε επιτυχία στο θεσμικό του αξίωμα, επισημαίνοντας ότι η έως τώρα πορεία του έχει δείξει θετικά δείγματα γραφής, γνώσης, ήθους και ανεξαρτησίας γνώμης, αναφέρθηκαν σε ζητήματα τα οποία έχουν ψηλά στην ατζέντα μας όπως η επέκταση του επιδόματος παραμεθορίων περιοχών και η Ίδρυση Α.Σ Αερολιμένα, ζητήματα τα οποία είχαμε αναδείξει σε συναντήσεις μας με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων.

Τέθηκε υπόψη του το οξύ πρόβλημα του κτηριακού, τόσο για το Αστυνομικό Μέγαρο, όσο και για τον χώρο τον οποίο στεγάζεται το Τμήμα Μεταγωγών Δικαστηρίων, ενώ παράλληλα επισημάνθηκε η έλλειψη υπηρεσιακών οχημάτων και υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Με αφορμή το μεταναστευτικό, το κυρίαρχο αυτό ζήτημα το οποίο ταλανίζει όχι μόνο την χώρα μας αλλά ολόκληρη την Ευρώπη, αναφερθήκαμε στη συνέχιση των μετακινήσεων αστυνομικού προσωπικού προς τον Έβρο και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ενώ τέθηκαν και ζητήματα που αφορούν το Αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α Ιωαννίνων καθώς και η ανάγκη στήριξης της αποστολής του με στόχο την θωράκιση του έννομου αγαθού της ασφάλειας του πολίτη.

Ο κ. Πρόεδρος από την πλευρά του, λαμβάνοντας υπόψη όσα τεκμηριωμένα και διεξοδικά του επισημάνθηκαν, τόνισε πως στα πλαίσια των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων του θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, συμβάλλοντας θετικά στην εξεύρεση λύσεων.

               Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν.Γραμματεας
              ΚΙΤΣΙΟΣ Κ.                         
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΡ.                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου