Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Καλώς ήρθατε στη Βέντζης Α.Ε.



Η εταιρεία Αναστάσιος Σ. Βέντζης ΑΒΕΕ λειτουργεί απο το 1981 και συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση εξυπηρετεί τις ανάγκες σε οικοδομικά υλικά από τον απλό ιδιώτη μέχρι των μεγαλύτερων τεχνικών & κατασκευαστικών εταιρειών, σε όλη την Ήπειρο. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με τον εξελιγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό και το άρτια καταρτισμένο υπαλληλικό δυναμικό, συνθέτουν την επιτυχία μας τόσες δεκαετίες στο χώρο της κατασκευής και μας κατατάσσουν στις κορυφαίες επιχειρήσεις της πόλης των Ιωαννίνων.


Οι έμπειροι μηχανικοί που στελεχώνουν τις παραγωγικές μονάδες ενισχύουν την απόδοση, την αποτελεσματικότητα και τις δυνατότητες των γραμμών παραγωγής, πέρα από τις προσδοκίες των κατασκευαστών.Με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών, εφαρμόζονται νέες τεχνολογίες τόσο στον εξοπλισμό, όσο και στην παραγωγική διαδικασία.

Εξοπλισμός

Μηχανήματα Σιδήρου
Γερανοφόρα Οχήματα
Ανυψωτικά Μηχανήματα
Ηλεκτρονική Γεφυροπλάστιγγα
Γερανογέφυρες
Φορτωτής
Πριονοκορδέλα - Φορουσιέρα

Υπηρεσίες

Εξειδικευμένα Συνεργεία
Κοπή και Διαμόρφωση Σιδήρου
Αποστολή Υλικών στο χώρο σας
Ενοικίαση Μηχανολογικού Εξοπλισμού

Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων στον τομέα των δομικών υλικών προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ποικίλες ανάγκες των πελατών. Τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων του είναι η άριστη ποιότητα, η αυστηρή εναρμόνιση με τα ισχύοντα πρότυπα και κανονισμούς και τα ιδιαίτερα καινοτόμα χαρακτηριστικά, τα οποία προσδίδουν προστιθέμενη αξία στον πελάτη και τον τελικό καταναλωτή.

ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ - ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΑ



Δείγματα των έργων μας

Η κατασκευή σύγχρονων έργων για τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα αποτελεί μέρος της δραστηριότητας της εταιρίας μας. Η ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών σε συνδυασμό με τον ευέλικτο σχεδιασμό βελτιστοποιούν επίσης τη διαχείριση και συντήρηση των κτηρίων. Η εταιρία Βεντζης ΑΕ έχει αποκτήσει γνώση και ειδίκευση στη μελέτη, έρευνα και κατασκευή κτηριακών συγκροτημάτων , ενεργειακών έργων ανανεώσιμων πηγών και έργων υποδομής, καθώς και για όλες τις σχετικές εργασίες που σχετίζονται με τα έργα αυτά, όπως συστήματα ασφαλείας, συστήματα φωτισμού και συστήματα πυρόσβεσης και δασοπυρόσβεσης.

Ξενοδοχείο στο Μαντείο Δωδώνης




Κατοικία στην Ανατολή



Μεζονέτες στο Νεοχωρόπουλο



Ξενοδοχειακή Μονάδα Μαργαρίτι Θεσπρωτίας



Ανακαίνιση Διατηρητέου Κτιρίου στη Θεσσαλονίκη



Συνεργαζόμενες εταιρίες

Η εταιρία μας συνεργάζεται με ένα μεγάλο δίκτυο επιχειρήσεων, προσπαθώντας να φέρει τα ποιοτικότερα και οικονομικότερα προϊόντα της αγοράς.


Βρείτε εύκολα τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία μας, κάνοντας κλικ στον παρακάτω χάρτη για οδηγίες.

https://www.google.com/maps/@39.639389,20.871944,573m/data=!3m1!1e3?hl=el

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου