Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Διακινητής μέσω facebook: «Ελάτε Ελλάδα, δεν θα σας πειράξει κανείς»





Την ώρα που η Τουρκία έχει ανοίξει τη στρόφιγγα κι ορδές μεταναστών περνούν στην ελληνική επικράτεια, την ώρα που η Μόρια ασφυκτιά και ....


η Λέσβος βουλιάζει κι αργοπεθαίνει από την μεταναστευτική κρίση, την ώρα που η κυβέρνηση κάνει έκκληση στην Frontex για περισσότερη αστυνόμευση στα σύνορα, διακινητές, μέσω social media κλείνουν «δουλειές» και περνούν ανενόχλητοι παράτυπους μετανάστες από τον Έβρο.
Στο θέμα που δημοσιεύει το Open TV φαίνεται σε βίντεο ο διακινητής να μιλάει και να δείχνει πώς κι από πού περνάει ο «πελάτης», πόσο πάει η ταρίφα, αλλά και τις παροχές που του προσφέρει...
«Έτσι θα περάσετε στην Ελλάδα, δεν θα σας πειράξει κανείς, θα σας πάρουμε με αυτοκίνητο και θα πάρετε και διαβατήριο» αναφέρει μεταξύ άλλων η διαφήμιση του διακινητή στο facebook. Το... τουρ κοστίζει από 2.500 έως 3.500 € το κεφάλι, ανάλογα με τις παροχές. Ξεκινώντας από το Ιντλίμπ της Συρίας, φτάνει κανείς στον Εβρο κι από εκεί Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στην Αθήνα.
«Είμαι το λιοντάρι της διακίνησης», γράφει ο διακινητής και καμαρώνει για το έργο του και δίνει περαιτέρω πληροφορίες. «Βγαίνοντας στον κεντρικό δρόμο θα σας περιμένει «ταξί» στο Πραγγί και θα σας πάει στη Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα...»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου