Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Σαρωτικός Τσιτσιπάς, πέρασε στους «4» του China Open!




Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε του 34χρονου Αμερικανού (Νο 19 στον κόσμο) με 7-6 (3), 6-3 και θα περιμένει στην τετράδα του China Open τον νικητή του αγώνα ανάμεσα..


στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον Σαμ Κουέρι. Εκτός των άλλων, με τη νίκη του επί του Ίσνερ ο Στέφανος κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την πρόκριση στο ATP Finals του Λονδίνου (10/11), όπου περνούν οι οκτώ κορυφαίοι της σεζόν.

 Ο Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Ίσνερ, που με το «φονικό» σερβίς του μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε κάθε αντίπαλο. Μέχρι σήμερα, μάλιστα, ο Τσιτσιπάς δεν είχε καταφέρει να τον νικήσει (0-2).

Αυτή τη φορά, όμως, είχε υπομονή στο παιχνίδι του και εκμεταλλεύτηκε τις λιγοστές (όπως αναμενόταν) ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, για να φτάσει στην «καθαρή» νίκη. Θα είναι ο πρώτος ημιτελικός για τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά από περίπου δύο μήνες, καθώς τα είχε καταφέρει και στην Ουάσινγκτον, όπου ηττήθηκε στην τετράδα από τον Νικ Κύργιο. Η μάχη για την πρόκριση του Τσιτσιπά στον τελικό θα γίνει αύριο, Σάββατο, στις 16.00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου