Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

AXΡΗΣΤΟΣ ο διοικητης του Νοσοκομειου...τι να περιμενεις απο κομματικο στελεχος?Οργή δημάρχου Αρταίων για το… εμπάργκο επίσημης ενημέρωσης από το νοσοκομείο σε θέματα του κορωνοϊού




Την έντονη οργή του για την τακτική του νοσοκομείου Άρτας να μην ενημερώνει επίσημα τον Δήμο ακόμα και όταν δείγματα πολιτών είναι θετικά στον κορωνοϊό, εκφράζει προς τον «Ταχυδρόμο» ο δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης...



Το ποτήρι της οργής φαίνεται ότι ξεχείλισε από τα δυο επιβεβαιωμένα στον κορονωϊό κρούσματα στους Κωστακιούς την Παρασκευή το βράδυ, τα οποία αποκάλυψε στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα μας.
Ο δήμαρχος Αρταίων, όπως ο ίδιος μας ανέφερε, επικοινώνησε με τον διοικητή του νοσοκομείου προκειμένου να έχει επίσημη ενημέρωση, πλην όμως-όπως μας είπε-δεν του ανακοίνωσε επίσημα τι συνέβη. Ο ίδιος μάς δήλωσε ότι είναι ακατανόητο όλο αυτό που συμβαίνει. Να ενημερώνεται δηλαδή ο δήμαρχος τελευταίος απ’ όλους, τη στιγμή που είναι και αυτός υποχρεωμένος να παρέμβει για τη λήψη περαιτέρω μέτρων (απολυμάνσεις κλπ), αλλά και να ενημερώνει τους δημότες του. Πολύ δε περισσότερο-τονίζει- όταν στο Δήμο λειτουργεί ήδη συντονιστικό όργανο για θέματα που αφορούν τον κορωνοϊό. «Δεν μπορούμε να μένουμε στο σκοτάδι και να σφυρίζουμε αδιάφορα όταν γύρω μας καταγράφονται θετικά δείγματα στον θανατηφόρο ιό», επισημαίνει ο κ. Τσιρογιάννης.
Ταυτόχρονα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επικοινωνίας του με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, και οποιονδήποτε άλλον αρμόδιο κυβερνητικό εκπρόσωπο, ώστε να αρθεί το …εμπάργκο της επίσημης ενημέρωσης προς τους Δήμους της περιοχής μας.



taxydromosartas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου