Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες μου,


Η 25η Μαρτίου, η ημέρα που ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου συναντά την εθνική παλιγγενεσία, φέτος θα γιορταστεί, στις ψυχές μας, υπό πρωτόγνωρες καταστάσεις.Η διπλή αυτή μεγάλη εθνική γιορτή βρίσκει την πατρίδα μας, εν μέσω μιας πρωτόγνωρης,σκληρής, ιστορικής μάχης με έναν αόρατο εχθρό που απειλεί τη δημόσια υγεία στην Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Ο φετινός εορτασμός βρίσκει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας να υψώνουν το εθνικό ανάστημά μας στα ελληνοτουρκικά σύνορα, χερσαία και θαλάσσια,έχοντας ψηλά τη γαλανόλευκη σημαία μας και το εθνικό καθήκον και στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι.
Ο φετινός εορτασμός μας βρίσκει, ωστόσο, πιο ενωμένους και πιο αποφασισμένους από ποτέ. 
Με τη δύναμη του "εμείς" και πυξίδα την πίστη μας, να προασπίσουμε το υπέρτατο αγαθό της υγείας, ώστε του χρόνου τέτοια μέρα όλοι μας να γιορτάσουμε όπως αξίζει τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλες τις Ελληνίδες( και όλους τους Έλληνες,

Χρόνια Πολλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου