Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020

Ετοιμος για τηλεργασία ο Δήμος Ιωαννιτών Καθόλα έτοιμος να μεταβεί στην εποχή της τηλεργασίας είναι ο Δήμος Ιωαννιτών.


 Το Τμήμα Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ολοκλήρωσαν μέσα σε χρόνο ρεκόρ όλες τις ενέργειες που 


επιτρέπουντην απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών και την συνέχιση λειτουργίας των συλλογικών οργάνων του Δήμου.

Ετσι ο Δήμος γίνεται ένας από τους πρώτους στην Ελλάδα που αξιοποιεί όλες τις νέες τεχνολογίες και τις δυνατότητες που παρέχουν ώστε εν μέσω της επιδημίας να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών, να προστατεύει την υγεία των εργαζομένων του και να λειτουργεί τα συλλογικά του όργανα με όλες τις δυνατότητες που δίνει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος Γιάννης Λυκογιώργος με την ολοκλήρωση των απαραίτητων ενεργειών ο Δήμος είναι έτοιμος να συνεχίσει να προσφέρει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες στου δημότες καθώς και να προχωρήσει τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούνόλους μας.
Την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει «εικονική» συνεδρίαση της Όικονομικής Επιτροπής. 
Με πρωτοβουλία του προέδρου της Όικονομικής Επιτροπής Γιώργου Αρλέττου συγκαλείται στη μία το μεσημέρι η Όικονομική Επιτροπή ώστε να γίνει δοκιμαστική τηλεδιάσκεψη με σκοπό την αξιολόγηση από τα μέλη της Όικονομικής Επιτροπής των διαδικασιών που σχετίζονται με τις τοποθετήσεις, τις παρεμβάσεις και την ψηφοφορία. 
Ετσι από την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρχει η δυνατότητα για όλα τα συλλογικά όργανα του Δήμου να διενεργούνται μέσω τηλεδιάσκεψης και να συνεχίσουν το έργο τους. 
Παράλληλα προχωρά ο ορισμός και η εκπαίδευση των Συντονιστών οργανικών μονάδων του Δήμου οι οποίοι θα αξιοποιούν τηνδυνατότητα τηλεδιασκέψεων ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη λειτουργίατων υπηρεσιών με προσωπικό ασφαλείας και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του Δήμου.

 Η ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΌΙΚΌΝΌΜΙΚΗΣ 

Η πρόσκληση που έχει σταλεί σε όλα τα μέλη της Όικονομικής Επιτροπής από τον Πρόεδρό της Γιώργο Αρλέτο για την εικονική συνεδρίαση είναι η ακόλουθη:
«Σας καλούμε να συμμετέχετε σε εικονική – δοκιμαστική συνεδρίαση της Όικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιωαννιτών την Πέμπτη 26-03-2020 και ώρα 13:00.
Παρακαλούνται τα τακτικά μέλη της Όικονομικής Επιτροπής αλλά και τα αναπληρωματικά σε περίπτωση απουσίας των τακτικών μελών, ναενημερωθούν για τον τρόπο της τηλεδιάσκεψης από το επισυναπτόμενο ηλεκτρονικό αρχείο με τις οδηγίες σύνδεσης. 
 Σεπερίπτωση που κάποιο τακτικό μέλος της Όικονομικής Επιτροπής αδυνατεί να συνδεθεί ή χρειάζεται βοήθεια προκειμένου να το κάνει,παρακαλείτε να επικοινωνήσει με το Τμήμα Πληροφορικής του Δήμου(τηλ.2651361366) ή με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Λυκογιώργο Ιωάννη (τηλ.6932491133 – e-mail:gianilyko81@gmail.com)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου