Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020

Ένα σημαντικότατο θέμα,που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ζήτημα ζωής και θανάτου, αναδεικνύει η Βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αλεξάνδρα Κεφάλα,με επείγουσα επιστολή της προς τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.Πρόκειται για κάποιες χειρουργικές επεμβάσεις,που είχαν προγραμματιστεί αλλά λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορωνοιου ανεστάλησαν. Η Βουλευτής ζητά από τον Υπουργό σε σοβαρές Ογκολογικές παθήσεις, όπου η όποια καθυστέρηση θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τον ασθενή ή να δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα στην εξέλιξη της, να αντιμετωπίζονται κατ' εξαίρεση χειρουργικά. Υπάρχουν ασθενείς με καρκίνο, αλλά και ασθενείς με ανεύρυσμα που κινδυνεύουν με ρήξη αυτού και ως εκ τούτου με σοβαρό κίνδυνο για την υγεία και την ζωή τους.

Η κ.Κεφάλα ζητά από το αρμόδιο υπουργείο ιδιαίτερη μέριμνα για τις εν λόγω περιπτώσεις ασθενών που χρήζουν άμεσης χειρουργικής αντιμετώπισης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου