Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Επικοινωνία Θωμά Μπέγκα με το Δήμαρχο Ιωαννίνων


Τηλεφωνική επικοινωνία με το Δήμαρχο Ιωαννίνων, Μωυσή Ελισάφ, είχε σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας, 



εκφράζοντας την επιθυμία του να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί, τόσο σε σχέση με την λειτουργία του Δήμου, όσο και με τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής σε ότι την αφορά για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Μπέγκα για την προσπάθεια που γίνεται ώστε να κρατηθεί όρθιο το σύστημα λειτουργία του Δήμου, εστιάζονταςκυρίως στις συνεχείς εγκυκλίους που φτάνουν στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις προσπάθειες που γίνονται για την εφαρμογή τους.

Επίσης τόνισε το γεγονός ότι εξαιτίας των συνθηκών εμφανίζεται μια σχετική δυσλειτουργία.Από την μεριά του ο επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών Νέα Γιάννενα» επισήμανε ότι κατανοεί τις δυσκολίες που υπάρχουν δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών που περνά η χώρα.

Οπως τόνισε ο κ. Μπέγκας, στη συνομιλία του με το Δήμαρχο «αυτή τη στιγμή προέχει η διασφάλιση της δημόσιας υγείας. 

Φαίνεται ότι στην παρούσα φάση η αγωνία εστιάζεται στο κατά πόσο το εθνικό σύστημα υγείας έχει φροντίσει να διασφαλίσει τις κατάλληλες υποδομές για την ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑαντιμετώπιση της κορύφωσης του φαινομένου της πανδημίας στη χώρα».Παράλληλα, ενημέρωσε τον κ. Ελισάφ πως τόσο ο ίδιος όσο και όλα τα μέλη της παράταξής του είναι στη διάθεσή του προκειμένου να προσφέρουν όπου τους ζητηθεί.

Ο Δήμαρχος τονίστηκε ότι Δημοτική Αρχή στο πλαίσιο του πιεστικού περιβάλλοντος που έχει δημιουργηθεί, είναι πρόθυμη να ακούσει οποιασδήποτε πρόταση θεωρεί η παράταξή μας ότι μπορεί να βοηθήσειστις κρίσιμες αυτές στιγμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου