Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..Ηλεκτροκίνηση Ιωαννίνων - στα Ιωάννινα.

Ο Κουτσομπόλης προτείνει..Ηλεκτροκίνηση Ιωαννίνων
Ιεράρχη Γερβασίου 13 Ιωάννινα Ήπειρος 45221 Ελλάδα 
Κινητό: +30 697 269 4620 
http://electrokinisis.gr

Για test drive η test ride, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η Ηλεκτροκίνηση είναι εδώ !!! Τα ηλεκτρικά οχήματα, δίτροχα, τρίτροχα ή τετράτροχα, μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα δίνοντάς σας την ελευθερία που ζητάτε με τον πιο οικολογικότρόπο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ηλεκτροκίνηση αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς και τα ηλεκτρικά οχήματα θα αποτελούν την πρώτη επιλογή σε μερικά χρόνια από σήμερα.

Στην Ηλεκτροκίνηση Ιωαννίνων μπορείτε να βρείτε μία γκάμα ηλεκτρικών σκούτερ αλλά και αυτοκινήτων από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της αγοράς. Η επιλογή των οχημάτων έχει γίνει προσεκτικά, με γνώμονα τόσο την ασφάλεια, την ποιότητα και την απόδοση, όσο και με την σχέση της αξίας με την τιμή.

Η κορυφαία τεχνογνωσία και η μακρόχρονη εμπειρία όλων των εργαζομένων στην Ηλεκτροκίνηση Ιωαννίνων, κάνει το κατάστημα να οδηγεί τις εξελίξεις στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων.

Στις δύο εκθέσεις της Ηλεκτροκίνησης Ιωαννίνων θα βρείτε τα περισσότερα από τα μοντέλα των συνεργαζόμενων κατασκευαστών με δυνατότητα test drive.

 #ioannina #epirus #greece #lake #pamvotis #ioanninacity #giannena #visitioannina #visitepirus #visitgreece #iloveioannina #iloveepirus #ilovegreece #alluring_greece #instagood #epirus_shots #ioanninagreece #ioannina_greece #ioanninalake #excuisite_greece #tvgreece #lovegreece #perfect_greece #ig_ioannina #ig_greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου