Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Ο όμιλος Μαρινάκη πιέζει τον Μητσοτάκη να προσφύγει άμεσα στις κάλπες!



Το newsbreak.gr είχε αποκαλύψει πως συγκεκριμένοι ολιγάρχες πιέζουν το Μητσοτάκη να προσφύγει άμεσα στις κάλπες, τώρα που έχει την πλειοψηφία, διότι πιστεύουν πως με την πάροδο του χρόνου ενδέχεται όχι απλά να χάσει την διαφορά που διαθέτει αυτή τη στιγμή, αλλά ακόμα και να εξαϋλωθεί πολιτικά λόγω των απροβλέπτων καταστάσεων.

Μιλάμε ειδικά για τους ολιγάρχες που εξαρτούν την ίδια τους την ύπαρξη από την παραμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εξουσία. Διότι γνωρίζουν πως εάν ο Μητσοτάκης πάψει να είναι πρωθυπουργός, προφανώς θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα σε διάφορα επίπεδα. Και δεν μιλάμε φυσικά μόνο για τα δεκάδες εκατομμύρια που εισπράττουν από τις διάφορες λίστες ή τις διευκολύνσεις με τα δώρα που μοιράζει αφειδώς η κυβέρνηση στους καναλάρχες.

Ενδεικτική η σημερινή ομοβροντία στον όμιλο Μαρινάκη, όπου ο Πρετεντέρης, ο Παπαχρήστος και ο Καρπετόπουλος καλούν ουσιαστικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προσφύγει άμεσα στις κάλπες.

Αιτία, η χθεσινή κάθετη τοποθέτηση του πρωθυπουργού κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου στο Βελλίδειο, όπου ξεκαθάρισε πως οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

Ο πρωθυπουργός λοιπόν έδειξε ότι δεν φοβάται τις εξελίξεις που θα έρθουν, γι’ αυτό και είναι αποφασισμένος να μην προσφύγει σε πρόωρες κάλπες.

Ο όμιλος Μαρινάκη όμως φαίνεται να έχει τελείως διαφορετική άποψη.

Αναμένεται να δούμε ποιος έχει δίκιο και ποιού η άποψη τελικά θα επικρατήσει.



fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου