Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ : ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙ POLYPHONIA – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ Παρακάλαμος, 25 Σεπτεμβρίου 2021







Ο Δήμος Πωγωνίου, στα πλαίσια του Έργου POLYPHONIA «Ανάπτυξη του Θεματικού Τουρισμού, μέσω της διατήρησης της Πολυφωνικής Μουσικής, ως μοναδικό στοιχείο της Διασυνοριακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς», και στα πλαίσια της συνεργατικής δράσης ανάμεσα σε Ελλάδα και Αλβανία «ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙ POLYPHONIA 2021», υποδέχεται τους συνεργάτες του από την Αλβανική περιοχή παρέμβασης.

Το Έργο POLYPHONIA συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών του Προγράμματος Interreg IPA II CBC «Ελλάδα – Αλβανία 2014-2020».

Η Συναυλία θα λάβει χώρα στονΠαρακάλαμο του Δήμου Πωγωνίου, 25 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Σάββατο, με ώρα έναρξης 19:30, στη πλατεία.

Θα μας τιμήσουν με τη παρουσία τους τρεις πολυφωνικές ομάδες από την περιοχή της Αλβανίας και ένα από την περιοχή του Πωγωνίου, συγκεκριμένα: Σύλλογος Πωγωνίσιου Πολυφωνικού Τραγουδιού και τα συγκροτήματα «Birbili», «Selo» και «Arjiro».

Στις 18:30, στη πλατεία Παρακάλαμου, θα προηγηθεί Συνάντηση του Δικτύου POLYPHONIAπου οργανώνεται σε συνεργασία με τη ΠΕΔ Ηπείρου (Επικεφαλής Εταίρος του Έργου) για ενημέρωση και τον προγραμματισμό μελλοντικών δράσεων.

Σε μελλοντική ημερομηνία θα ακολουθήσει και δεύτερη συναυλία σε ελληνικό έδαφος, η οποία θα ολοκληρώσει τοΚΑΡΑΒΑΝΙ POLYPHONIA 2021.





Ο Δήμαρχος του Δήμου Πωγωνίου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου