Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Στον Αγιασμό της Ακαδημίας ο Δήμαρχος Ιωαννίνων



Τις ευχές του σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς έδωσε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ ο οποίος παραβρέθηκε στην τελετή του Αγιασμού που έγινε στο συγκρότημα της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος ενώ μεταξύ άλλων παρέστη ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.
«Το ξεκίνημα της φετινής σχολικής χρονιάς γίνεται και πάλι σε πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες. Ευχή και ελπίδα όλων μας η χρονιά να κυλήσει ήρεμα και να μην χρειαστεί επιστροφή στο σπίτι και μέθοδος τηλεκπαίδευσης. Γιατί η τελευταία μπορεί να προσφέρει γνώση όμως στερεί τη συνύπαρξη, τον διάλογο, το παιχνίδι και την χαρά της σχολικής αυλής» ανέφερε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.
 


Ο κ. Ελισάφ απευθυνόμενος στα παιδιά ανέφερε ότι η τήρηση των μέτρων είναι δύσκολη όμως είναι απαραίτητη για την προστασία όλων.

«Εύχομαι στους μαθητές να αξιοποιήσουν αυτή τη χρονιά για να συλλέξουν γνώσεις και εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν.

Στους εκπαιδευτικούς, εύχομαι καλή επιτυχία στον απαιτητικό ρόλο που διαδραματίζουν με στόχο την πρόοδο των μαθητών τους και στους γονείς καλή δύναμη και με αυτή να βοηθήσουν στην πρόοδο των παιδιών τους» υπογράμμισε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου