Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Εταιρεία πληρώνει 10 χιλιάδες δολάρια σε όποιον καταφέρει να μείνει μακριά από το κινητό του για έναν μήνα


 

Μία γαλακτοβιομηχανία από την Ισλανδία με την επωνυμία Siggi’s Dairy λανσάρει λοιπόν ένα πρόγραμμα «ψηφιακής αποτοξίνωσης» και καλεί τον κόσμο να πάρει μέρος στη διαδικασία, ώστε να επιλεγεί για τον διαγωνισμό.
Η εταιρεία, με έδρα τη Νέα Υόρκη, ζητάει από τους τυχόν ενδιαφερόμενους να στείλουν τις αιτήσεις τους σε κείμενα από 100 ως 500 λέξεις, περιγράφοντας τους λόγους για τους οποίους θέλουν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία και το πώς θα τους βοηθήσει στη ζωή τους. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει τα 18 τους έτη και να στείλουν την αίτησή τους ως τις 31 Ιανουαρίου.

Στις 15 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθούν τα ονόματα δέκα ανθρώπων που θα επιλεγούν για να διαγωνιστούν. Η διαδικασία δεν είναι τόσο δύσκολη όσο ακούγεται, αφού οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν τηλέφωνο, μιας και η εταιρεία θα τους παρέχει ειδική συσκευή γι’ αυτό, ειδική κάρτα SIM, ένα κουτί όπου θα κλειδώσουν το smartphone τους, καθώς και δεκάδες γιαούρτια του brand, για να έχουν να τρώνε όσο θα αποτοξινώνονται τεχνολογικά.


Πρέπει επίσης να υποβάλουν ένα δοκίμιο λέγοντας πώς ήταν ο μήνας χωρίς τηλέφωνο και πως θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή τους.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο μέσος άνθρωπος περνάει 5,4 ώρες στο smartphone του καθημερινά.

Μήπως ήρθε η ώρα να τεστάρετε τις αντοχές σας και να βγείτε πολλαπλά κερδισμένοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου