Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Γρίπη των Πτηνών: Η καλύτερη δικαιολογία για τον έλεγχο της προσφοράς των τροφίμων – Μετά τη σφαγή εκατομ. κοτόπουλων, ακολούθησε η σφαγή αγελάδων!



Δεν ήταν πολύς καιρός πριν, όταν η Διακυβερνητική Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC) δήλωσε ότι οι αγελάδων συμαβάλουν σημαντικά στην «παγκόσμια υπερθέρμανση» του πλανήτη. Το 2006, η IPCC κάλεσε όλα τα έθνη να μειώσουν τις εκπομπές μεθανίου από τη γεωργία, ιδίως από τις αγελάδες.

Σήμερα, οι παγκοσμιοποιητές επενδύουν σε νεοφυείς επιχειρήσεις που κατασκευάζουν γενετικά αγελάδες ώστε να μην παράγουν μεθάνιο. Το παγκόσμιο σχέδιο για τον έλεγχο της προσφοράς τροφίμων βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή. Η γρίπη των πτηνών γίνεται πρόβλημα και στις αγελάδες και οι γαλακτοπαραγωγικές φάρμες σφάζουν τα κοπάδια λόγω των θετικών τεστ αγελάδων.

Ακριβώς όπως κατά τη διάρκεια της παράνοιας του Covid-19, πιθανότατα δεν θα υπάρξει έρευνα για το κέρδος της λειτουργίας πίσω από την ταχεία διάχυση, ούτε θα υπάρξει έρευνα για τα κιτ δοκιμών, τα οποία οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα και σε μαζική σφαγή υγιών ζώων. Το USDA είχε ήδη πιαστεί να χρησιμοποιεί μια επιχορήγηση 1 εκατομμυρίου δολαρίων , επιτρέποντάς τους να συνεργαστούν με την… Κινεζική Ακαδημία Επιστημόνων, ναι καλά ακούσατε για έναν “υψηλά παθογόνο ιό της γρίπης των πτηνών”!

Βέβαια απο την παράνοια του Covid και μετά, ότι τρελό και να κάνουν για την φανταστική τους υπεθέρμανση του πλανήτη, δεν μας φαίνεται τίποτα παράλογο. Στη χώρα μας άλλωστε, ο Κωστης Χατζηδάκης Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών της Ελλάδας, δήλωσε πως “Δεν μειώνουμε το ΦΠΑ στα τρόφιμα για να μην ενθαρύνουμε την κατανάλωση” γιατί η κατανάλωση μας κάνει να εκπέμπουμε διοξείδιο του άνθρακα και να επιβαρύνουμε την κλιματική αλλαγή.
Παγκόσμιο σχέδιο ο έλεγχος της προσφοράς των τροφίμων

Και λίγο αφότου οι αγελάδες έγιναν απειλή για τον πλανήτη, το Γραφείο Διαχείρισης Γης των ΗΠΑ (BLM) άρχισε να στοχεύει αγροκτήματα βοοειδών στις Δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες και να σφάζει τα κοπάδια τους. Για δεκαετίες, οι κτηνοτρόφοι φρόντιζαν τα βοοειδή αφθονούσαν, παρέχοντας μια βιώσιμη πηγή τροφής για εκατομμύρια ανθρώπους. Κι ότι ωφελεί εκατομμύρια ανθρώπους αποτελεί στόχο για την ελίτ.

Οι παγκοσμιοποιητές κατάλαβαν πως με την αφήγηση της κλιματικής αλλαγής, μπορούν να χρησιμοποιήσουν πολλές καταστροφικές ατζέντες ταυτόχρονα. Η BLM χρεώνει τους κτηνοτρόφους με υπέρογκες αμοιβές, ενώ τους αναγκάζει να υιοθετήσουν νέους ορους χρήσεις για τη γη τους, ώστε να συμμορφωθούν με το σχέδιο «βιωσιμότητας» των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου