Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Ο δήμος Ιωαννιτών γιορτάζει τη λήξη της σχολικής χρονιάς με ένα πικνίκ στα Λιθαρίτσια




Ετοιμάστε τα καλαθάκια και τις κουβερτούλες σας κι ελάτε μαζί με τα πιτσιρίκια σας στο Πάρκο Λιθαρίτσια για ένα πικνίκ!

Το Σάββατο 15 Ιουνίου, από τις 11 το πρωί, στο πιο κεντρικό Πάρκο της πόλης μας, ο Δήμος Ιωαννιτών, πόλη – πιλότος της Ευρωπαϊκής Αποστολής για τις 100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις, διοργανώνει μια ημέρα γιορτής για τη λήξη της σχολικής χρονιάς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Παράλληλα, και σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων θα λειτουργεί με ελεύθερη είσοδο για τα παιδιά και τους συνοδούς τους από τις 11:00 έως τις 15:00 συμβάλλοντας στην ανάδειξη του δίπτυχου «Περιβάλλον – Πολιτισμός», ως εξέχοντα ποιοτικά χαρακτηριστικά του τόπου μας.


Υποδεχόμαστε τους μικρούς κι εξίσου σημαντικούς γιαννιώτες, για να απολαύσουν το Πάρκο με ελεύθερο παιχνίδι αλλά και με οργανωμένες δραστηριότητες από το Εικαστικό εργαστήρι του Δήμου και το ΚΔΑΠ Ρόδα, με Face painting, αθλητικές δραστηριότητες και με μουσική από την Μπαντίνα του Δήμου.

Γιατί οι δημόσιοι χώροι ανήκουν σε όλους μας.

Χορηγοί: Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε), ΙΕΚ Δέλτα, Ζαχαροπλαστεία Μάντζιος, Epirus Sport & Health Center

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου