Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Συλλυπητήρια από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα για την απώλεια του πρώην βουλευτή και δημάρχου Ιωαννίνων Λευτέρη Γκλίναβου




Ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Τασούλας, εξέφρασε τη θλίψη του για την εκδημία του πρώην βουλευτή και δημάρχου Ιωαννίνων Λευτέρη Γκλίναβου.

Ο κ. Κ. Τασούλας δήλωσε:

«Με αισθήματα ιδιαίτερής θλίψης πληροφορήθηκα την απώλεια του πολύ αγαπητού σε όλους μας Λευτέρη Γκλίναβου, κορυφαίου οινολόγου αλλά και πολιτικού που υπηρέτησε αποτελεσματικά και με αξιοπρέπεια τόσο τον Κοινοβουλευτισμό, όσο και την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ιωάννινα, ως βουλευτής και δήμαρχος.

Είχε πάντα βάσιμη πίστη στις προοπτικές του τόπου μας, γι’ αυτό και οι σπουδές του, η επιστημονική του ειδίκευση και η πρωτοποριακή επιχειρηματική του δράση με το ΚΤΗΜΑ ΓΚΛΙΝΑΒΟΣ ανέδειξαν με το παραπάνω αυτή την προοπτική, ιδιαίτερα μάλιστα τις δυνατότητες της αμπελουργικής ζώνης της Ζίτσας, όπου και το μακρινό πλέον 1978, πριν 46 χρόνια δηλαδή, ξεκινάει με αγάπη, μεράκι και γνώση την αξιοποίηση του φυσικού της πλούτου. Αλλά και ως βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, το 1985 και το 1990 και δήμαρχος Ιωαννιτών το 1994, έδωσε το παράδειγμα ενός αποδοτικού, πολιτισμένου και υπεύθυνου αιρετού εκπροσώπου του λαού των Ιωαννίνων.

Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου