Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Προς κατάργηση των εκλογών στο δυτικό κόσμο; Οι πανδημίες, το κλίμα, o αντισημιτισμός και ο ρόλος των αριστερών κομμάτων (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΚΙΝΑΛ)



Καθώς οι δημοσκοπήσεις υπόσχονται συντριβή του Joe Biden o oποίος, όπως βλέπετε και στα video από τις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του, βρίσκεται στο έλεος της άνιας και γύρευε τι άλλων ασθενειών, το deep state.. ενεργοποιεί τα “παγκόσμια” εργαλεία του όπως τον διαβόητο ΠΟΥ στη κατεύθυνση μιας νέας πανδημίας, της Γρίπης των Πτηνών, την οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ως άλλοθι της μη διεξαγωγής των εκλογών στις ΗΠΑ.

By George Orwell


Κι εάν αυτό συμβεί εδώ, ο δυτικός κόσμος θα μπορούσε να βρίσκεται κοντά στην κατάργηση της διεξαγωγής των εκλογών-ένα σενάριο που είχαν βάλει στο τραπέζι οι New York Times, σχεδόν ένα χρόνο πριν, με σχετικό άρθρο τους.

Καθώς ο δυτικός κόσμος βιώνει τη Γενοκτονία ελέγχου και μείωσης του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού και την επιβολή της τυραννίας στο τέλος της μέρας δεν θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση ο ρόλος της Αριστεράς (βλέπε Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ) και στη χώρα μας.


Τα κόμματα της εγχώριας Αριστεράς (στα οποία πλέον εκτός των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, συμπεριλαμβάνεται και η σημερινή Νέα Δημοκρατία) υλοποιούν κατά γράμμα την Ατζέντα 2030 μείωσης του πληθυσμού της οποίας κεντρικός στόχος είναι η κοστοβόρα δυτική οικογένεια.

Εργαλεία σε αυτή τη κατεύθυνση είναι οι κατασκευασμένες πανδημίες, τα θανατηφόρα εμβόλια η παρασκευή των οποίων προηγείται των εργαστηριακών πανδημιών (έχουν ήδη έτοιμα τα εμβόλια για την Γρίπη των Πτηνών και για την Νόσο των Πιθήκων), το μεταναστευτικό- ως αντικατάσταση του δυτικού πληθυσμού-, το Κλίμα, οι τεκνοθεσίες ομοφύλων, ο προπαγανδιστικός όρος γυναικοκτονία (που εμφυτεύει το μίσος για τους άνδρες στα νεαρά κορίτσια), η WOKE ιδεολογία, ο αντισημιτισμός πίσω από τον οποίο κρύβεται η elite που της ανήκει ο κόσμος και υλοποιεί μία διαχρονική επιθυμία της όπως είναι η μείωση και ο έλεγχος του πληθυσμού, οι κυβερνητικές πολιτικές των επιδομάτων τα οποία ευνουχίζουν κάθε επιχειρηματική φιλοδοξία του πολίτη έως να επέλθει η εξόντωσή του, η φτωχοποίηση μέσω της διατήρησης υψηλών επιτοκίων, της εκτίναξης των τιμών των τροφίμων, της πρόκλησης τεχνητής έλλειψης τροφίμων όπως είναι τα χτυπήματα σε βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων αλλά και οι εργαστηριακές καταστροφές ολοκλήρων εκτάσεων όπως συνέβη στο Θεσσαλικό Κάμπο, η πρόκληση πυρκαγιών (συναντήσαμε πυροσβέστες οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι τους επεβλήθη πρόστιμο επειδή επιχείρησαν να σβήσουν τις φωτιές στην Εύβοια), η πρόκληση τρομακτικών γεγονότων όπως τα Τέμπη και το Μάτι (παρόμοια θα συμβούν κατά πάσα πιθανότητα ενός του καλοκαιριού 2024 ώστε ο πληθυσμός να βρίσκεται διαρκώς υπό καθεστώς τρόμου ενόψει ενός ακόμη πιο “τρομακτικού” χειμώνα) και η χρήση πάσης φύσεως εργαλείου στη κατεύθυνση της μείωσης και του ελέγχου του αχρείαστου δυτικού πληθυσμού ο οποίος θα γίνει ακόμη πιο αχρείαστος και άχρηστος με την έλευση της Τεχνητής Νοημοσύνης. Η elite δεν κρύβει τις διαθέσεις της.

–Το μεγαλύτερο πρόβλημα των δυτικών ηγετών θα είναι ο πληθυσμός. Δεν έχουμε τι να τους κάνουμε και πρέπει να τους διατηρούμε εγκλείστους στα σπίτια τους και απασχολημένους με ναρκωτικά και video games…., δήλωσε ευθαρσώς ο Yuval Harari σε συνέντευξή του.


Για να τους διατηρούμε εγκλείστους θα πρέπει να χρησιμοποιούμε εργαλεία όπως οι planδημίες, η κλιματική κρίση, οι πόλεμοι, κλπ.



Σε παρόμοια “ιστορικά γεγονότα” η αξιοποίηση από τους εμπνευστές του αντισημιτισμού αποτελεί ίσως το πιο σπουδαίο εργαλείο πίσω από το οποίο κρύβουν τη δράση τους καθώς δεν διστάζουν να θυσιάσουν τον μαρτυρικό εβραικό λαό για την επίτευξη του στόχου τους. Άλλωστε ένα από τα δεδηλωμένα διαχρονικά “μυστικά” που χαρακτηρίζουν τη δράση των οικογενειών που τους ανήκει ο κόσμος είναι ότι…

-Κρατάμε την αγάπη για την οικογένειά μας. Εντός των μελών της οικογένειας…

Αντισημιτισμός τότε και τώρα



-Μου φαίνεται ότι από την 7η Οκτωβρίου 2023, ο αντισημιτισμός εξαπλώθηκε σαν ένα συλλογικό χτύπημα, σαν να ήταν η Ηamas η influencer και οι μαθητές οι οπαδοί της…”

Η Herta Muller είναι βραβευμένη με Νόμπελ Λογοτεχνίας, γεννημένη στη Ρουμανία και ζει στη Γερμανία.

Η Ανοιχτή Επιστολή της είναι ένα από εκείνα τα αναγνώσματα για τα οποία δεν θα μετανιώνατε ποτέ να αφιερώσετε χρόνο. Είναι μια περίπλοκη ανάλυση για την τρέλα που έχει κυριεύσει μέρη της δυτικής κοινωνίας από τότε που η Hamas επιτέθηκε στο Ισραήλ.
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με το υπέροχο ταλέντο της να λέει όχι μόνο ιστορίες, αλλά την πραγματικότητα όπως είναι σήμερα.

«Τον Ιούλιο του 1942, οι 1.500 Εβραίοι κάτοικοι του χωριού Józefów σφαγιάστηκαν. Παιδιά και βρέφη πυροβολήθηκαν στο δρόμο μπροστά από τα σπίτια τους, γέροι και άρρωστοι στα κρεβάτια τους. Όλοι οι άλλοι οδηγήθηκαν στο δάσος, όπου έπρεπε να γδυθούν και να συρθούν στο έδαφος. Τους χλεύασαν και τους βασάνισαν, στη συνέχεια τους πυροβόλησαν και τους άφησαν να βρίσκονται σε ένα ματωμένο δάσος. Η δολοφονία έγινε διεστραμμένη.
Το βιβλίο ονομάζεται «Ganz normale Männer» (Απόλυτα Κανονικοί Άντρες) επειδή αυτό το εφεδρικό αστυνομικό τάγμα δεν αποτελούνταν από άνδρες των SS ή στρατιώτες της Βέρμαχτ, αλλά από πολίτες που δεν θεωρούνταν πλέον κατάλληλοι για στρατιωτική θητεία επειδή ήταν πολύ μεγάλοι. Προέρχονταν από εντελώς φυσιολογικά επαγγέλματα και μετατράπηκαν σε τέρατα».

Ο ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ

Ο ΠΟΥ προτρέπει την κυβέρνηση να ακυρώσει τις επερχόμενες εκλογές λόγω της επιδημίας γρίπης των πτηνών

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έδωσε εντολή στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να ακυρώσουν τις επερχόμενες εκλογές και να προετοιμαστούν να εφαρμόσουν αυστηρά lockdown λόγω μιας «επείγουσας επιδημίας της γρίπης των πτηνών».

Σε μια επείγουσα ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό του, ο ΠΟΥ ισχυρίζεται ότι η γρίπη των πτηνών πρόκειται να γίνει η επόμενη πανδημία και θα είναι πιο θανατηφόρα από τον COVID.

Το Infowars.com αναφέρει: Η θανατηφόρα μόλυνση από τον ιό της γρίπης των πτηνών A(H5N2) ήταν το πρώτο εργαστηριακά επιβεβαιωμένο κρούσμα ατόμου που μολύνθηκε από αυτό το στέλεχος σε ολόκληρο τον κόσμο και η πρώτη μόλυνση από τον ιό H5 των πτηνών που αναφέρθηκε ποτέ από οποιονδήποτε στο Μεξικό.

Ο ιστότοπος του ΠΟΥ αναφέρει: «Σύμφωνα με το IHR (2005), μια ανθρώπινη λοίμωξη που προκαλείται από έναν νέο υπότυπο ιού της γρίπης Α είναι ένα συμβάν που μπορεί να έχει υψηλές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία και πρέπει να γνωστοποιείται στον ΠΟΥ».

Η παγκοσμιοποιημένη οργάνωση «υγείας» συνέχισε να παραδέχεται ότι η γυναίκα που φέρεται να πέθανε από τη γρίπη των πτηνών «δεν είχε ιστορικό έκθεσης σε πουλερικά ή άλλα ζώα», «είχε πολλαπλές υποκείμενες ιατρικές παθήσεις» και «ήταν ήδη κλινήρης για τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη των οξέων συμπτωμάτων».

Πολλοί άνθρωποι στο Διαδίκτυο εκφράζουν ήδη τις ανησυχίες τους ότι το ίδρυμα είναι έτοιμο να αναπτύξει ένα σενάριο Covid 2.0 όπου μια επιδημία γρίπης των πτηνών αναστατώνει το έθνος κατά τη διάρκεια των ιστορικών εκλογών και καθώς ο εκλεκτός του deep state Joe Biden βυθίζεται στην άνια και στις δημοσκοπήσεις ακριβώς όπως έχει προειδοποιήσει το Infowars.

Είναι «η εκλογική πίεση» και έφτασε ακριβώς στην ώρα της για μαζική αλληλογραφία σε ψηφοδέλτια και κανόνες για τον περιορισμό του ποιος μπορεί να παρακολουθήσει την καταμέτρηση ψήφων!

Δεν είναι εκπληκτική σύμπτωση το γεγονός ότι οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν την έρευνα για τη γρίπη των πτηνών στην Κίνα, όπως και τον COVID;

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου