Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Στην 81η Δ.Ε.Θ. το Επιμελητήριο Ιωαννίνων




Στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων με στόχο την προώθηση της τοπικής επιχειρηματικότητας. Η Δ.Ε.Θ. αποτελεί σημαντικό οικονομικό γεγονός καθώς συμμετέχουν 59 επιμελητήρια της χώρας και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων.

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων θα διαθέσει δωρεάν 100 τετραγωνικά μέτρα για τα μέλη που θα συμμετέχουν και τα καλεί να υποβάλλουν εγκαίρως αίτηση συμμετοχής προκειμένου να οργανωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο "Το Περίπτερο Ιωαννίνων".
"Όλοι μαζί μπορούμε να προβάλουμε τα προϊόντα και τον τόπο μας, για να κάνουμε πράξη την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.
Το Επιμελητήριο βρίσκεται στο πλευρό των μελών του, με δράσεις που βοηθούν την τοπική επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη της περιοχής μας στους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς που περνάμε" δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Γιάννης Μήτσης.
Ο κ. Μήτσης ενημέρωσε παράλληλα τα μέλη του Επιμελητηρίου για την ισχύ, από 25 Ιουλίου 2016, νέων προστίμων μη έκδοσης φορολογικού στοιχείου.
"Για πράξη που επιβαρύνεται με Φ.Π.Α. επιβάλλεται πρόστιμο 50% επί του Φ.Π.Α. που θα προέκυπτε, με ελάχιστο ποσό τα 250€ για απλογραφικά βιβλία και 500€ για διπλογραφικά βιβλία" υπογράμμισε. Σε περίπτωση υποτροπ0ής, επιβάλλεται πρόστιμο 100% επί του Φ.Π.Α.
Στο μεταξύ, όσοι φορολογούμενοι δε μπόρεσαν να πληρώσουν τον φόρο, έχουν το δικαίωμα να κάνουν αίτηση ρύθμισης σε 12 δόσεις.


vimanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου