Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Τώρα: Στο σκαμνί στέλνει ξανά τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ η Ξένη Δημητρίου, μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για αναίρεση της απόφασης του Εφετείου!





Ξανά στο σκαμνί ο Ανδρέας Γεωργίου, πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, για την υπόθεση των greek statistics που οδήγησαν την χώρα στο πρώτο και καταστροφικότερο όλων, Μνημόνιο του 2010! Την αναίρεση του βουλεύματος του Εφετείου ...για τον Ανδρέα Γεωργίου, πρώην επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας αποφάσισε σήμερα ο Άρειος Πάγος και κατόπιν τούτου η νέα εισαγγελέας του ανώτατου δικαστηρίου, Ξένη Δημητρίου, δεν έχασε χρόνο, παρά πρότεινε άμεσα την παραπομπή του Ανδρέα Γεωργίου για την παραποίηση στατιστικών στοιχείων. Η Ξένη Δημητρίου όταν ήταν αντιεισαγγελέας είχε προτείνει ο Γεωργίου να δικαστεί και για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης, στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών και όχι μόνο για το πλημμελημα της παράβασης καθήκοντος.

Εννοείται, πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις και με την έκθεση του ΔΝΤ περί γνώσης από το 2010 της συνειδητής επιλογής καταστροφής της ελληνικής οικονομίας με την ένταξη στο Μνημόνιο, ώστε να διασωθούν οι γαλλο=γερμανικές τράπεζες, με πολιτική παρέμβαση τότε, αναθερμαίνεται έντονα το ζήτημα της αμφισβήτησης του ελληνικού χρέους, όπως εχει διαμορφωθεί, από τα δύο πρώτα Μνημόνια …


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου