Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Αμετανόητο το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την πολιτική Παπακωνσταντίνου




Το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει για ακόμη μία φορά τον «χασάπη» των μνημονίων πρώην πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, τον άνθρωπο που έσυρε με τις στημένες στατιστικές του για το χρέος την Ελλάδα στο μνημόνιο.

Το ΠΑΣΟΚ και οι κολλητοί του Παπακωνσταντίνου σε ορισμένα ΜΜΕ συνεχίζουν αμετανόητοι να υποστηρίζουν το έγκλημα ενάντια στην ελληνική οικονομία που οργάνωσαν και εξετέλεσαν ο Γεωργίου και ο πρώην υπουργός Οικονομικών.
Στην ανακοίνωσή του για τη δίωξη του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για σοβαρά ερωτηματικά για την αναίρεση των αθωωτικών αποφάσεων,στοχεύοντας επί της ουσίας κατά της δικαιοσύνης. «Για πολλοστή φορά κύκλοι της δικαιοσύνης κλείνουν τα μάτια για το πώς φτάσαμε στην κρίση του 2009 και το ποιοι ευθύνονται για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό και διώκουν αυτούς που απλά τον διαπίστωσαν. Πόσο μάλλον όταν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤέχουν ελεχθεί διεξοδικά από τις αρμόδιες αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα. Η εμμονή αυτή σίγουρα εξυπηρετεί κάποιους επιχειρούμενους “πολιτικούς αρραβώνες”» αναφέρει η ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου