Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

1.000.000 € από το INTERREG Ελλάδα - Αλβανία για κατασκευή οδικών αξόνων






Θέματα που αφορούν την κατασκευή των τριών οδικών αξόνων που εξυπηρετούν τους οικισμούς: Βελανιδιά Μεσοπύργου, Ακροποταμιά (Μαλέϊκα) Κλειδίου, Άγιο Αθανάσιο (Ντεσνίκι) Άνω Καλεντίνης και την κατασκευή ενός οδικού άξονα στον Δήμο Δρόπολης της Αλβανίας έργο που εντάχθηκε μετά από πρόταση του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη στο Διασυνοριακό πρόγραμμα (Interreg) Ελλάδα - Αλβανία με προϋπολογισμό: 1.000.000 ευρώ απασχόλησαν την πρώτη συνάντηση των δύο Δήμων και των εκπροσώπων της Διαχειριστικής Αρχής.

Τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη στη συνάντηση εργασίας εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Περικλής Μίγδος, ο Ειδικός Συνεργάτης και ο Τεχνικός Σύμβουλος του Δήμου καθώς και η υπάλληλος υπεύθυνη Προγραμμάτων. Τον Δήμο Δρόπολης Αλβανίας εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Αχιλλέας Ντἐτσικας και συνεργάτης του ενώ την Διαχειριστική Αρχή οι υπεύθυνοι του Προγράμματος.

Αναμένεται στις αρχές του έτους η υπογραφή του συμφώνου μεταξύ του κυρίου εταίρου του έργου που είναι ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη και της Διαχειριστικής Αρχής. Θα ακολουθήσει τον Μάρτιο η δημοπράτηση του και μετά το προβλεπόμενο διάστημα η έναρξη των εργασιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου