Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, προχθές (25-11-2017) το απόγευμα στη Μελισσόπετρα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Β’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Σύλληψη αλλοδαπού για ψευδή ανώμοτη κατάθεση και καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, προχθές (25-11-2017) το πρωί στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 50χρονος υπήκοος Αλβανίας, για ψευδή ανώμοτη κατάθεση και καταδικαστική απόφαση.

Αναλυτικότερα, κατά τη διαδικασία διοικητικής επιστροφής, ο 50χρονος αλλοδαπός δήλωσε αρχικά ψευδή στοιχεία ταυτότητας.

Στη συνέχεια, από τον έλεγχο των πραγματικών του στοιχείων, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης

Συνελήφθη, προχθές (25-11-2017) νωρίς το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, μία 43χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών και του Β’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, συνολικής ποινής φυλάκισης δώδεκα μηνών, για κλοπές.

Σύλληψη δύο ημεδαπών γυναικών για παράνομη εργασία ως αποκλειστική νοσοκόμα 

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, συνελήφθησαν σήμερα (27-11-2017) μετά τα μεσάνυκτα, δύο ημεδαπές, ηλικίας 40 και 58 ετών, διότι όπως διαπιστώθηκε εργάζονταν παράνομα, ως αποκλειστικές νοσοκόμες, στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου