Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Οι σπουδαστές Δημοσιογραφίας των Δημόσιων ΙΕΚ στο μέγαρο της Αστυνομίας




Το Αστυνομικό ρεπορτάζ έχει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον και εξέχουσα θέση σε δελτία ειδήσεων, εφημερίδες, μπλογκς, κλπ και αποτελεί καθημερινότητα στην ειδησεογραφία. Την ευκαιρία να δουν από κοντά όλη την πυραμίδα των αστυνομικών υπηρεσιών στην Ήπειρο, να ενημερωθούν αναλυτικά για τον τρόπο λειτουργίας και δράσης της Αστυνομίας και να θέσουν τα ερωτήματά τους αρμοδίως, είχαν σήμερα οι Σπουδαστές Δημοσιογραφίας των δημόσιων ΙΕΚ Ιωαννίνων . ...
Στο πλαίσιο της εκπαίδευσής τους και της απόκτησης εμπειριών, έγιναν δεκτοί στο μέγαρο της 28ης Οκτωβρίου, από την ηγεσία της ΕΛΑΣ, τον Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων Γιάννη Βασιλάκο, τον Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας κ. Βασίλη Μουσελίμη και τον υποδιοικητή της Τροχαίας Γρηγόρη Καρρά. Η Εκπαιδευτική επίσκεψη, που ξεπέρασε τις δύο ώρες ήταν άκρως ενδιαφέρουσα για τους μελλοντικούς Δημοσιογράφους, καθώς είχαν την ευκαιρία να θέσουν κρίσιμα ερωτήματα στην ηγεσία της ΕΛΑΣ και να αποσπάσουν χρήσιμες απαντήσεις.
Η Δημοσιογράφος-Εκπαιδευτής Βίλιαν Στασινού, που συνόδευε τους σπουδαστές στην Αστυνομία και η Διεύθυνση των ΙΕΚ, ευχαριστούν την τοπική ΕΛ.ΑΣ. για την άψογη υποδοχή και διαχείριση της εκπαιδευτικής επίσκεψης και την συγχαίρουν για το έργο που επιτελεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου