Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Το Ισλαμικό Κράτος τρομοκρατεί το Λονδίνο με αφίσα: Ερχόμαστε με αποκεφαλισμούς τα Χριστούγεννα

Η απειλητική αφίσα που διέρρεαν τις προηγούμενες μέρες σε διαδικτυακά γκρουπ οπαδών του Ισλαμικού Κράτους ανακτήθηκε από τις Μυστικές Υπηρεσίες και ήδη έχει σκορπίσει τον τρόμο στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας εν όψει γιορτών.

Η επίμαχη αφίσα, που δημοσίευσε αποκλειστικά the epoch times, δείχνει τη Regent Street, στολισμένη χριστουγεννιάτικα, και έναν τζιχαντιστή να είναι έτοιμος να αποκεφαλίσει έναν Άη Βασίλη. Το απειλητικό μήνυμα δε, που συνοδεύει τη φωτογραφία είναι «Σύντομα, στις γιορτές».
Την αφίσα ανέκτησε η BlackOps Cyber, μια μυστική υπηρεσία που ερευνά το dark web και ανακάλυψε ότι διαμοιράστηκε σε ένα τζιχαντιστικό γκρουπ που αποκαλείται «στρατός του Μουτζαχεντίν» και έχει 1.860 μέλη.Η BlackOps απέκτησε την εικόνα λίγο μετά τη σύλληψη έξι φερόμενων μελών του ISIS στη Γερμανία, οι οποίοι πιστεύεται ότι σχεδίαζαν επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά.
Οι έξι άντρες από τη Συρία συνελήφθησαν στις 21 Νοεμβρίου με την κατηγορία ότι ετοίμαζαν επίθεση με "όπλα και εκρηκτικές ύλες", σύμφωνα με την αστυνομία, όπως ανέφεραν οι New York Times.
Το γεγονός ότι η αφίσα που ανακτήθηκε από την BlackOps είναι γραμμένη σε τρεις γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά, καταδεικνύει ότι, παρά τις συλλήψεις στη Γερμανία, οι τρομοκρατικοί πυρήνες στη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο εξακολουθούν να είναι ενεργοί.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου