Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ..ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ





Αποκαλυπτική είναι η έκθεση που ανακοινώνει η αρμόδια εξεταστική επιτροπή της βουλής σχετικά


 με τα οικονομικά των κομμάτων και είδε το φως της δημοσιότητας προ ολίγων ημερών..
Τα κόμματα ως οφείλουν ενημερώνουν την αρμόδια επιτροπή σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις τους από φυσικά και νομικά πρόσωπα..Μια εκ των περιπτώσεων αυτών είναι και αυτή του κόμματος ΠΟΤΑΜΙ και του Σταύρου θεοδωράκη όπου όπως θα δείτε έχει κοινοποιηθεί μια λίστα επιχειρήσεων οι οποίες χορηγήσανε τον εν λόγω πολιτικό φορέα..
Μέσα σε αυτή την λίστα συμπεριλαμβάνεται και η ασφαλιστική εταιρεία International Life η οποία και διέθεσε στο εν λόγω κόμμα το ποσό των 20.000 ευρώ.



Να θυμίσουμε πως η εν λόγω εταιρεία μετά την απόφαση του ελεγκτικού οργάνου της Τράπεζας της Ελλάδος έχει ανασταλεί η λειτουργία της λόγω του γεγονότος πως δεν είχε τα ελάχιστα κεφάλαια προκειμένου να λειτουργεί και αυτό ήταν η αιτία χιλιάδες ασφαλισμένοι να μείνουν στον αέρα..
όπως βλέπουμε εδώ: https://www.bankofgreece.gr/BoGDocuments/%CE%95%CE%A0%CE%91%CE%98_230_1.pdf

Και εμείς αναρωτιόμαστε κύριοι την ώρα που υποτίθεται δεν είχατε τα ελάχιστα κεφάλαια λειτουργίας αποφασίζατε να δώσετε 20.000 ευρώ στο ΠΟΤΑΜΙ; με τι ανταλλάγματα;;;




bankstersae

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου